Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Σε ενα θεμα πιστευω θα γινει μακελειο. Απλα το dragonball σαν ιστορια και σαν βιογραφια αρχικα του γκοκου εχει τρελο σεναριο και σε αγγιζει. Δεν ειναι απλα μια ιστοριουλα, ειναι τραγωδια. Ψαχνει να ανακαλυψει τι ειναι και γιατι και πολλα βαθυτερα νοηματα ψυχολογικα κτλπ.

Για μενα ειναι οπως το MGS σε συγκριση με τα υπολοιπα παιχνιδια, κατηγορια απο μονο του.

Σε ενα θεμα πιστευω θα γινει μακελειο. Απλα το dragonball σαν ιστορια και σαν βιογραφια αρχικα του γκοκου εχει τρελο σεναριο και σε αγγιζει. Δεν ειναι απλα μια ιστοριουλα, ειναι τραγωδια. Ψαχνει να ανακαλυψει τι ειναι και γιατι και πολλα βαθυτερα νοηματα ψυχολογικα κτλπ.

Για μενα ειναι οπως το MGS σε συγκριση με τα υπολοιπα παιχνιδια, κατηγορια απο μονο του.

Είπες τις λέξεις κλειδιά για το Hokuto no Ken, τραγωδία και βαθύτερα νοήματα. Το Dragonball είναι μεταγενέστερο του και έχει πάρει κάποια στοιχεία του. Μπορούμε να μιλάμε για χρόνια βέβαια αλλά δε θα το συνεχίσω, μιας και

Τις γνώσεις που έχω πάνω στα anime και την ιστορία τους αμφιβάλω αν τις έχουν 10 εδώ μέσα

:p

Ναι δεν αμφιβαλω γιατι δε τα κατεχω τα ανιμε αυτα. Απλα αυτο εδειχναν στη τιβι αυτο βλεπαμε πολλοι.

Ε ξεχωριζε αυτο σιγουρα υπαρχουν κι αλλα.

Τις γνώσεις που έχω πάνω στα anime και την ιστορία τους αμφιβάλω αν τις έχουν 10 εδώ μέσα

:hehe: :hehe:

PlZhh.jpg
Θα αγοράσει η Nintendo την Ελλάδα σε λίγο, οπότε ξέρει τι θα ακολουθήσει. Γιαυτο και το έχει σίγουρο ότι το κοινοβούλιο θα το πάρει ο Satoshi Tajiri. :hehe:

Μέχρι τότε θα έρθει και η Sesula παρέα :p

:p

:o

Για πρότεινε με τώρα να δώ δυνατό Romance περσινό. Τελευταίο που δα

ήταν το Kimi ni Todoke όταν ολοκληρώθηκε η σειρά. Δεν έχω ιδιέταιρη

προτίμηση, βλέπω και με στοιχεία comedy και με dementia και βαργιά

και οτινάναι αρκεί ο βασικός πυρήνας να είναι Romance. :3

KOLASH

jpeDU.gif

CROMARTIE HIGH SCHOOL.:p

μπες εδώ τίκαρε τι θέλεις να είναι πάτα search και αυτά που θα σου βγάλει καν τα google it (wiki) να δεις την ιστορία και αν είναι μία σεζόν κλπ ....

Τις τελευταίες μέρες κάπου - κάπου δεν ανοίγει ο Λάμπης σε εμένα.

Τα άλλα sites την ίδια στιγμή ανοίγουν κανονικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.