Jump to content

DJD

Recommended Posts

Οι Ουκρανίδες/Ρωσίδες/Ρουμάνες έχουν πολύ καλύτερα μπαλκόνια να δείξουν από αυτές στις φωτό, αλλά οψόμεθα... :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
istherejustice.jpg

Κάπου εκεί στα δεξιά κόψατε την εικόνα.

Στην δικιά μου έχει μια φωτογραφία του Ελληνικού κοινοβούλιου και από κάτω γράφει Killed 8.000.000 Greeks & still partying.

[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , στο trolling σε έχω, εξ' άλλου το παραδέχτηκες, είμαι level 999 :hehe:

κάποτε δεν ήμουν καλός, το ξέρω, αλλά με firmware update άλλαξα εντελώς:dance3:

Don't Forget Valentine's Day ! ! ! !

[ame=http://vimeo.com/8722055]Agent Provocateur - "Love Me Tender" in HD on Vimeo[/ame]

Ρε παιδια οταν σε φωτοτυπαδικο σου λενε 3,5 λεπτα η σελιδα εννοει μπρος πισω η οταν βγαζεις μπρος πισω σε χρεωνει 7 λεπτα?

Μια πλευρα μονο. Η πισω/μπροστα κανονικα δεν εχει διπλασια τιμη (εκτυπωση στο ιδιο φυλλο) αλλα αισθητα χαμηλοτερη απο το διπλο (τα τονερ κοστιζουν...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι στο καλό? Η ημέρα των 4890 είναι σήμερα και βγήκαν όλοι και τις πουλάνε; να βάλω και την δική μου;

...μπα την κρατάω :p

Ρε παιδια οταν σε φωτοτυπαδικο σου λενε 3,5 λεπτα η σελιδα εννοει μπρος πισω η οταν βγαζεις μπρος πισω σε χρεωνει 7 λεπτα?

απο ενα τιμολογιο που τσεκαρα,οι φωτοτυπαδες των δικαστηριων χρεωνουν 10 λεπτα ανα σελιδα (οταν πχ θες μια δικογραφια 500 σελιδες ως τις 2 ασαπ...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.