Jump to content

DJD

Recommended Posts

ρε σεις, τι κάνω για να φύγει η ξινίλα του δακρυγόνου από το στόμα; Το ξέπλυνα με νερό, έφαγα σουβλάκια, έπλυνα δόντια κλπ, αλλά όλο έρχεται αυτή η γεύση :sick:

μέχρι να παντρευτείς θα ΄γιάνει

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ρε σεις, τι κάνω για να φύγει η ξινίλα του δακρυγόνου από το στόμα; Το ξέπλυνα με νερό, έφαγα σουβλάκια, έπλυνα δόντια κλπ, αλλά όλο έρχεται αυτή η γεύση :sick:

Πιο τραγικη δικαιολογια για να σαβουριασει καποιος βραδυατικα, χωρις τυψεις, δεν εχω ακουσει!

Well done! :hehe:

πουλα τις καρτες ποκεμον.

προτιμώ να πουλήσω το σώμα μου, σε όποιο κολασμένο θέλει να ξεσπάσει :hehe:

1500 κάρτες είναι, για εμένα ισοδυναμούν σε ράβδο χρυσού έκαστη :p

Πιο τραγικη δικαιολογια για να σαβουριασει καποιος βραδυατικα, χωρις τυψεις, δεν εχω ακουσει!

Well done! :hehe:

δεν έφαγα για να φύγει το δακρυγόνο. Δε χρειάζομαι δικαιολογίες για να φάω :p Έφαγα επειδή όλη μέρα δεν είχα φάει τίποτα. Αλλά ούτε το ότι έφαγα βοήθησε.

προτιμώ να πουλήσω το σώμα μου, σε όποιο κολασμένο θέλει να ξεσπάσει :hehe

Εκτός από βραβείο (που αξίζεις), πρέπει να φτιαχτεί ένα ''Αποτυχημένες ατάκες'' thread. (όπου θα βασιλεύεις:p)

δεν έφαγα για να φύγει το δακρυγόνο. Δε χρειάζομαι δικαιολογίες για να φάω :p Έφαγα επειδή όλη μέρα δεν είχα φάει τίποτα. Αλλά ούτε το ότι έφαγα βοήθησε.

Δεν ξερω και κανα χημικο της προκοπης να σου πω τι μπορει να εξουδετερωσει την ουσια ρε γμτ... Το Σωτηρη πρεπει να διαβαζει τετοια ωρα...

Χλωρινη δοκιμασες?? Συνηθως δουλευει σε μενα για να "απομακρυνω" μυρωδιες... Σε ποσιμη φαση δεν το εχω δοκιμασει...

Κάπως βοήθησε η σοκολάτα. Γιαούρτι δεν υπάρχει στο ψυγείο. Τέλος πάντων, πάω για ύπνο, γιατί είμαι κομμάτια, ελπίζω να φύγει αυτή η γεύση.

Αν ήταν ράβδοι του ενός κιλού τώρα θα είχες 87 εκατομμύρια δολάρια σπίτι σου :p

Κάπως βοήθησε η σοκολάτα. Γιαούρτι δεν υπάρχει στο ψυγείο. Τέλος πάντων, πάω για ύπνο, γιατί είμαι κομμάτια, ελπίζω να φύγει αυτή η γεύση.

Φαε και κάνα σουβλάκι ακόμα :p

Εκτός από βραβείο (που αξίζεις), πρέπει να φτιαχτεί ένα ''Αποτυχημένες ατάκες'' thread. (όπου θα βασιλεύεις:p)
τιμή μου mr. president:clap:

Όταν με το καλό η ντούβλη γίνει υπουργός υγείας, θα πάω να δηλώσω επαγγελματίας :p

Ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι λαμπιτες θα πληρωναν να το δουν αυτο.

Που αλλου βρισκεις ατομο ανω των 20 που εχει παρει ψυχοφαρμακα

για να γλυτωσει το φανταρικο / αγωγη για AIDS λογω λαθος γιατρου, εμμονη με τις ΕΙΖΟ και τη Motorola,

πορωση με τα ποκεμανς και κακιστη αισθηση του χιουμορ.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ.

@Nephiλiμ , μια χαρά ανεβάζω τα views στο site σου μη παραπονιέσαι, στη συγγρού θα έκανα πάταγο :hehe: εν καιρώ κρίσης τα οικονομάς από τις διαφημίσεις :p

Ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι λαμπιτες θα πληρωναν να το δουν αυτο.

Που αλλου βρισκεις ατομο ανω των 20 που εχει παρει ψυχοφαρμακα

για να γλυτωσει το φανταρικο / αγωγη για AIDS λογω λαθος γιατρου, εμμονη με τις ΕΙΖΟ και τη Motorola,

πορωση με τα ποκεμανς και κακιστη αισθηση του χιουμορ.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ.

4chan.png

[άσχετο]εγώ χωρίς κόστος βλέπω labίτες με πολλαπλές απόψεις

dell-άκιδες και iphoneάκιδες των 300Ευρώ

μερικούς να έχουν avatar από το epic smiley αφού πήρε τρυπάκια

ομοφοβικούς και μη-ομοφοβικούς / φιλικούς με όλους

και τέλος άλλοι που παραδέχωνται αυτό που είναι (όπως εγώ)[/άσχετο]

κατάληξη : απ' όλα έχει ο μπαξές :hehe:

όσο αφορά το στρατιωτικό, τι λόγο έχω να υπηρετίσω αν βλέπω τέτοια χάλια όπως τα σημερινά, αν το κράτος ήταν εντάξει, όχι μόνο i1, και ειδικές δυνάμεις θα πήγαινα, αλλά πατρίδα ΔΕΝ υπάρχει (πλέον).

στο φορ τσάν, πατάω που και που, αν και έχω φίλο που spamάρει και εκεί. (όπως σπαμάρουμε και εμείς εδώ)

Guys άκυρο, αλλα για προηγούμενες σελίδες που λέγατε για τα MAT, ακούστηκε πως στο σύνταγμα μιλάγανε μονο γερμανικά.. όσα MAT κατέβηκαν, ισχύει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.