Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αν εννοείς Pizza Fan, μην τρελαίνεσαι, έχουν τιμές του στυλ 37€ η πίτσα η 4x4 (για 4 άτομα) και δίνουν παντού 35% έκπτωση, ενώ μοιράζουν σαν τρελοί κουπόνια 50%.

Κόλπο marketing είναι το 50%, σχεδόν όλοι έχουν αυτή την έκπτωση. Προσωπικά παίρνω από εκεί γιατί μου αρέσει η 4x4.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Προσωπικά παίρνω από εκεί γιατί μου αρέσει η 4x4.
Η πίτσα τους δεν τρωγόταν.

Ακριβώς... Τρώγαμε παλιά συχνά, ειδικά στο γραφείο. Κάποια στιγμή χάλασε τόσο πολύ, που ούτε δωρεάν δεν τη θέλω πλέον.

Πριν ένα μήνα πήρα τελευταία φορά, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εμένα μου έρχεται από κατάστημα Νέου Κόσμου νομίζω, ίσως παίζει ρόλο και αυτό.

Και σε φιλο εσκασε το εν λογο τηλ για δωρεαν. Και εμενα πρεπει να με πειραν αλλα ελειπα.

Την δωρεαν θα την τσιμπησω αν ξαναπαρουν, αλλα με τις τιμες που εχουν πλεον (και με εκπτωση) δεν προκειται να με ξαναδουν...

. Προσωπικά παίρνω από εκεί γιατί μου αρέσει η 4x4.

Quoted for TRUTH

Εγώ γούσταρα (γιατί στο Γιου-Κέι δεν έχει) που ο ντιλιβεράς για να την περάσει απο την πόρτα στο σπίτι μου έπρεπε να την γύρει προς τιν μία μεριά καμιά 40άρα μοίρες γιατί ίσια δεν χώραγε!!

Σαν τα απόκρυφα του Τσάκωνα!

Δε διαφωνώ με το μέγεθος, με την ποιότητα διαφωνώ. Εμείς από το ίδιο κατάστημα παίρναμε, αλλά σπίτι/γραφείο είναι διαφορετικά και έχουν χαλάσει και τα δύο. Και δεν είναι μόνο δική μου άποψη, σταμάτησαν ΟΛΑ (:p) τα παιδιά στο γραφείο να παίρνουν Fan και το γυρίσαμε σε Benvenuto.

να κανουμε κανα διαγωνισμο...

Βρειτε ποιος "εκσπερματωσε" τη νυχτα και κερδιστε την "προπερυσινή tv tuner καρτα του Λακη που ηταν να την δωσει στον φαρμα, αλλα μετα αυτοι τους ειπανε οχι εμεις δεν θελουμε, οποτε μετα κι εμεις ειπαμε ουτε εμεισ την θελουμε, και ειπεν αυτοις ο Φαρμας, οχι ενταξει θα την παρω..."

αυτο ακριβως τιποτε αλλο

Θα του τα δώσω του [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] στην κοπή της πίτας μιας και δεν βρεθήκαμε. (είναι και φαντάρος μην ξεχνάμε:))

Εσύ τι έπαθες και με θυμήθηκες? (με μία δόση ειρωνείας αν δεν κάνω λάθος?)

Θα του τα δώσω του [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] στην κοπή της πίτας μιας και δεν βρεθήκαμε. (είναι και φαντάρος μην ξεχνάμε:))

Εσύ τι έπαθες και με θυμήθηκες? (με μία δόση ειρωνείας αν δεν κάνω λάθος?)

Στην φαση "κανουμε διαγωνισμο" ποιον να φωναξουμε για δωρα δεν μου ηρθε αλλος στο μυαλο.

Μονο εσυ...

άστονε τον SLN.....είναι το γνωστό black humour :hehe:

Να σου πω ρε συ....ξέρεις τι σκέφτηκα?

Αφού θα είναι και ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] στην πίτα, θα πάμε εμείς από νωρίς ή θα καθυστερήσει ένας μας και θα βάζει παράνομα video στο ΠΟΘ?:p

(τώρα έχω ένα πολύ χρήσιμο video για κατόχους android, αλλά αν το βάλω θα φωνάζει πάλι:))

σταμάτησαν ΟΛΑ (:p) τα παιδιά στο γραφείο να παίρνουν Fan και το γυρίσαμε σε Benvenuto.

Βλέπω όμως και στο γραφείο ότι έκοψαν όλοι το delivery.

Πρέπει να παίζει θέμα, δεν εξηγείται διαφορετικά :hehe:

Να σου πω ρε συ....ξέρεις τι σκέφτηκα?

Αφού θα είναι και ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] στην πίτα, θα πάμε εμείς από νωρίς ή θα καθυστερήσει ένας μας και θα βάζει παράνομα video στο ΠΟΘ?:p

(τώρα έχω ένα πολύ χρήσιμο video για κατόχους android, αλλά αν το βάλω θα φωνάζει πάλι:))

Η κάρτα είναι σαν την εκδίκηση. Τρώγεται καλύτερα κρύα :p

Πρέπει να παίζει θέμα, δεν εξηγείται διαφορετικά :hehe:

Έλα μωρέ, γκρινιάρη :p

1. Είχαμε σταματήσει τη Fan εδώ και πολύ καιρό, πριν σταματήσουμε το delivery

2. Όντως σταμάτησαν όλοι το delivery, αλλά θα πάρουμε μια στο τόσο σε κάποια γενέθλεια, γιορτή, γεννητούρια, κλπ, όπου θα είναι πίτσα ή σουβλάκια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.