Jump to content

DJD

Recommended Posts

γιατί η ρημάδα η dsl να μαξάρει στα 850kb/s......σνιφ :(
vDSL καθ' οδόν, εγώ πρήζω λίγο τον πΟΤΕ να μου βάλει υπόγεια γραμμή ανεξάρτητη μπας και γλυτώσω λίγο SNR/Db και βάλω metro ethernet 1Gbps στο μέλλον. Τα Cat 7 καλώδια του 1 χιλιομέτρου τα έχω έτοιμα πάντως :hehe:

ακούς εκεί, σε 3 διαμερίσματα και κάτω δεν μπαίνει υπόγεια γραμμή τηλεφώνου. :hang3:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

απέκτησα το atrixάκι μου με το lapdock μαζί (στην υπάλληλο θα την πέσω άλλη μέρα να και είναι motorola-φαν :p και πληρεί τις προδιαγραφές που είχα γράψει)

Τώρα έμεινα με 145€, έχω να πληρώσω :

157,20€ μπαταρίες UPS

200€ ένα monitorάκι

40€ μια κάρτα γραφικών για τη συλλογή

51,6€ wind

το κουμπί είναι έτοιμο, μπορώ να το πατήσω :hang3:

→ Νυχτερινή εξπερμάτωση στο MSN:

Οι AMD είναι GTP εδώ και χρόνια. Μη πω ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

Οι ATI καλές είναι, αλλά οι nVidia καλύτερες.

Και έχει και λεφτά ο πρόεδρος να μονοπολεί adobe & physics & να κάνει μπινιές.

AMD/ATI μια ζωή με τα ζόρια. Αφού ΔΕΝ τους πάει, ας κλείσουν κι αυτοί.

Τόσες θάλασσες υπάρχουν, ας γίνουν ψαράδες.

Στο Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη ή στις Σέρρες; :p

στο Κιλκις. :p

γλιστραει απιστευτα εξω. πεζοδρομια και δρομος.

οτι ελιωσε σημερα το πρωι, εχει παγωσει..

δεν ειναι να κυκλοφορεις.

εχει αρχισει να μου σπαει τα καρυδια το youtube , τα μισα και πλεον βιντεο πλεον δεν παιζουν. Εχουμε κανενα σοβαρο αντικαταστατη?

εχει αρχισει να μου σπαει τα καρυδια το youtube , τα μισα και πλεον βιντεο πλεον δεν παιζουν. Εχουμε κανενα σοβαρο αντικαταστατη?

vimeo?

Dailymotion

vimeo

viddler

Yahoo! Video

μολις τωρα το ειδα: http://www.thelab.gr/the-black-hole-forum/trolololo-104257.html

ηταν φιλος φιλου και μου ζητησε να ποσταρω αγγελια εκ μερους του...τι ακριβως εγινε;

Ενας φιλος φιλου μου ζητησε να σε μπαναρω απο τις αγγελιες για κανα τριμηνο ,εκ μερους του.Αυτο μονο,τιποτε αλλο.

σοβαρα τωρα, κοψε την ειρωνεια γιατι εγω δε βαραω κανενα ρολο σ'αυτο, το ατομο δε το γνωριζα καν και σου ζητησα ευγενικοτατα να μου πεις τι παιχτηκε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.