Jump to content

DJD

Recommended Posts

→ Νυχτερινή εξπερμάτωση στο MSN:

Οι AMD είναι GTP εδώ και χρόνια. Μη πω ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

Οι ATI καλές είναι, αλλά οι nVidia καλύτερες.

Και έχει και λεφτά ο πρόεδρος να μονοπολεί adobe & physics & να κάνει μπινιές.

AMD/ATI μια ζωή με τα ζόρια. Αφού ΔΕΝ τους πάει, ας κλείσουν κι αυτοί.

Τόσες θάλασσες υπάρχουν, ας γίνουν ψαράδες.

Στο Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη ή στις Σέρρες; :p

στο Κιλκις. :p

γλιστραει απιστευτα εξω. πεζοδρομια και δρομος.

οτι ελιωσε σημερα το πρωι, εχει παγωσει..

δεν ειναι να κυκλοφορεις.

μολις τωρα το ειδα: http://www.thelab.gr/the-black-hole-forum/trolololo-104257.html

ηταν φιλος φιλου και μου ζητησε να ποσταρω αγγελια εκ μερους του...τι ακριβως εγινε;

Ενας φιλος φιλου μου ζητησε να σε μπαναρω απο τις αγγελιες για κανα τριμηνο ,εκ μερους του.Αυτο μονο,τιποτε αλλο.

okay, got it. anyway, δε με πολυενδιαφερει το τι εγινε καθως δεν τον ξερω καν, απλα ενημερωτικα ρωταω επειδη φαινεται λες και γω το εκανα ως threadstarter. αυτο που ηξερα ειναι οτι του μειναν τα Laptops απο λαθος παραγγελια και ηθελε να τα σπροξει σε αγγελιες.

σοβαρα τωρα, κοψε την ειρωνεια γιατι εγω δε βαραω κανενα ρολο σ'αυτο, το ατομο δε το γνωριζα καν και σου ζητησα ευγενικοτατα να μου πεις τι παιχτηκε.

Άτομο που δεν γνωρίζεις για ποιον λόγο του ανοίγεις αγγελία εφόσον απαγορεύεται να ανοίξει ο ίδιος από τους κανόνες μας; Όταν βάζεις κάτι για λογαριασμό άλλου, είναι σαν να εγγυάσαι για αυτόν :)

πωπώ λέμεεε...homelab+ddns free service(no-ip)+Remote Desktop Gateway Services+rdp client=Pure WIN

RDP στα πισιά μου μέσω 443 και βάση self generated SSL cert γιούχουυυυ:dance3:

Για δώσε μου το no-ip account σου να δω κάτι :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.