Jump to content

DJD

Recommended Posts

Για οποιον ενδιαφέρεται:

http://www.politedissent.com/house_pd.html

Θα εκπλαγείτε με τις ποσες ανακρίβειες υπάρχουν. Διαγνώσεις που δε βγάζουν νόημα εκτός της σφαίρας της φαντασίας, εξετάσεις που γίνονται για κουφους λόγους, διαρκουν υπερβολικά λιγο χρονικά, συμπτωματα που δε ταιριάζουνε με παθησεις... Και πολλά άλλα.

Το House δεν ειναι τοσο ακριβές όσο το παρουσιάζουνε, σιγουρα πολύ μεγάλο μερος είναι fiction αναμειγμένο με ιατρική.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Eδώ Κρήτη (Ηράκλειο) ρίχνει κάτι ψευτοβροχούλες ίσα ίσα να κατέβει η μπίχλα του Νοτιά και να πέσει πάνω στα αυτοκίνητα μας :T:

Παλλήνη την ώρα που έφευγα για δουλειά το έστρωνε, σε 3 μηνάκια πάντως εγώ θα είμαι παραλία για μπανακι

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CJV-qLJA7u0]giorgia palmas primo piano isola dei famosi giorno 7 - YouTube[/ame]

καλημέρες

Ναι ρα βρήκα ευκαιρία και τρούπωσα...έχω και γραφείο με ιντερνετι λέμε...κυρίλλα.

Άσχετο αλλά όποιος τρέχει κατεβαστήρι 24/7 ή home lab όπως ο γραφών, και θέλει να εξοικονομήσει ενέργεια,θερμότητα και θόρυβο ξηλώστε την κάρτα γραφικών εντελώς. Δεν χρειάζεται, αρκεί να ρυθμίσετε στο bios την επιλογή Halt on:no errors, συνήθως στην πρώτη οθόνη με τους σκληρούς δίσκους.

Αλλιώς θα κολλάει στο ρισταρτ περιμένοντας επιβεβαίωση.

Τωρα θα μου πεις, το ξέραμε και από μόνοι μας ρε Captain Obvious.

Σκασίλα μου σας το ξαναλέω :hehe:

Το πρωι στο δρομο με τη μηχανη στη ν σμυρνη

Βλεπω τυπισσα με κολαν πανω σε ποδηλατο...

Και ξεκιναει να κανει ορθοπεταλια...

Μεχρι τον πειραια δεν ενιωθα κρυο λεμεεεε

Πρέπει να σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι :o

το καλοκαίρι παρολίγο να τρακάρω. ήταν μία τύπισσα με Dcup που έτρεχε με το μαγιό/στρινγκ μέσα στην πόλη

Ερώτηση προς [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] :

Επειδή κυκλοφορεί αυτό σε διάφορα κοινωνικά μέσα, ισχύει; Ρωτάω πριν το προωθήσω και ρωτάω εσένα γιατί θα βρεις πολύ άμεσα απάντηση σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους :)

post-173-1416075807,1851_thumb.jpg

Ερώτηση προς [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] :

Επειδή κυκλοφορεί αυτό σε διάφορα κοινωνικά μέσα, ισχύει; Ρωτάω πριν το προωθήσω και ρωτάω εσένα γιατί θα βρεις πολύ άμεσα απάντηση σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους :)

Οχι.Ο τυπος που το γραφει κανει PR ping.Τεσταρει τροπους επικοινωνιας και διασπορα πληροφοριας διαδιδοντας μια εξωφθαλμη πιασαρικη κοτσανα και χρονομετρωντας ποσο θα κανει να επιστρεψει σε αυτον,η να φτασει σε συγκεκριμενους προορισμους.

απο fb status φιλου...

"Συνεληφθη η αδερφη του Λακη Γαβαλα για χρεη προς το Δημοσιο" - καλα ποσες αδερφες εχει αυτη η οικογενεια????

:hehe:

Δεν πιστεύω να την προσπέρασες;

Οχι.Ο τυπος που το γραφει κανει PR ping.Τεσταρει τροπους επικοινωνιας και διασπορα πληροφοριας διαδιδοντας μια εξωφθαλμη πιασαρικη κοτσανα και χρονομετρωντας ποσο θα κανει να επιστρεψει σε αυτον,η να φτασει σε συγκεκριμενους προορισμους.

Αν είναι δυνατόν! Τί είναι τούτο πάλι! Πρώτη φορά το ακούω.

Ερώτηση προς @Tsakonas :

περισσοτερα θα δεις κι εδω

Πολύ φούσκας ο Επικεφαλής της δίωξης ηλ. εγκλήματος ε;

Για τα ποσοστα ηλικιων που μπαινουν ιντερνετ στις ειδησεις ε...

Δεν ξέρω αν έχεις δει μόνο το ER για παράδειγμα, αλλά π.χ. το Grey's Anatomy είναι 80% ιατρική και 20% σαπουνόπερα. Το ίδιο ισχύει και με το House, θα ασχοληθείς με την παραξενιά του, με το γόνατο του, κλπ κλπ. Τα περιστατικά δε τα έχω δει πολλάκις σε πραγματικές καταστάσεις (hello? λογικό δεν είναι?) και είναι τόσο hardcore όσο και ο House. Η διαφορά είναι κατ' εμέ στην παρουσίαση των χαρακτήρων, στο House όλο το σκηνικό είναι πιο "guy" friendly και πιο γκρινιάρικο.

Ορίστε... Την έθαψες τη σειρά και την κλείνουν...

Fox Officially Announces the End of "House"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.