Jump to content

DJD

Recommended Posts

Εγω μολις μπηκα στην Β' εξεταστικη..

So far εχουμε:

Ψηφιακη Επεξεργασια Σηματος: 5

Γραμμικα Συστηματα/Μετασχηματισμοι: 5

Δικτυα Δεδομενων II: 8.3

Τηλεπικοινωνιες: 7.5

Κατανεμημενα Συστηματα: 6

Αλλα δυο μου μενουν, να δωσω αυτη την εξεταστικη.. Αντε μπας και μικρυνει η λιστα με τα χρωστουμενα...

:p

Τι εξαμηνο και ποσα χρωστας; Βασικα απαντα στο Τριτοβαθμια εκπαιδευση γιατι θα ξυπνησουμε καμια γατα..

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

"Ο χρήστης Nephiλiμ έχει υπερβεί το όριο συνολικών αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων που του αντιστοιχεί και δε μπορεί να λάβει επιπλέον μηνύματα μέχρι να ελευθερώσει χώρο για αποθήκευση."

Σβησε ρε τπτ !!!

Η ΔΕΗ στην Ανω Γλυφαδα (Τερψιθεα μερια) γ@μιεται κανονικα. 184V εχει φτασει και εχει κανει 3 διακοπες ρευματος. Μαλλον με κοβω να τα κλεισω ολα κ να τα βγαλω απο πριζα...

για τα παιδάκια που ξεκινάνε αύριο

attachment.php?attachmentid=48023&stc=1&d=1328473154

:p

Την άλλη Δευτέρα ξεκινώ με Κοινωνιολογία. Ρε φούστη μου τί σάπιες μεταφράσεις έχουν γίνει στα κείμενα των κοινωνιολόγων; Ενάμισυ αιώνας πέρασε και ακόμα μπρύκια κολλάνε οι δικοί μας! :whip:

Μπορείς να μου οπτικοποιήσεις μια σάπια μετάφραση;:p

Άσε με τώρα που το 'κλεισα και ξελάφρωσα... :p

Καλησπέρα ! Να ρωτήσω κάτι (astro πάνε λίγο afk :p) επειδή είμαι αρρωστούλης , ξέρετε/θυμάστε κανένα σπιτικό γιατροσόφι για τον λαιμό ? (ασ πούμε θυμάμαι κάτι σαν γάλα με λεμόνι κλπ κλπ)

Υ.γ δεν έχω τσάι για να πιω :p

εδώ Ρόδο στην ανατολική μεριά της πόλης έχουμε 10μποφόρ στο μπαλκόνι.....δε σας κάνω πλάκα....

τα κύματα στο κυματοθραύστη της νέας μαρίνας χτυπάνε και σηκώνονται στα 10μέτρα. :nerd:

grwindb12020615.png

Η ΔΕΗ στην Ανω Γλυφαδα (Τερψιθεα μερια) γ@μιεται κανονικα. 184V εχει φτασει και εχει κανει 3 διακοπες ρευματος. Μαλλον με κοβω να τα κλεισω ολα κ να τα βγαλω απο πριζα...

Μου λεγε η μανα μου απο το skype οτι εχει ανάψει κεριά σε περίπτωση που πεσει το ρευμα :hang3:

πάρε κάποιο καλό ups, για το PC καλά ξέρεις και δίνεις τα 1000άρικα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.