Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είδα την εκπομπή, είχα βάλει το Stephen Hawking's Universe στο HTPC αλλά είδα μόνο την εισαγωγή του black out που συστήνονταν. 1/3 τα αρσενικά, δυστυχώς. Όσο για το πιο extreme πράγμα που είπε ό ένας ότι έχει κάνει στην πλατεία πίσω από το θάμνο..... ασχολίαστο.

Η μέρα ξεκίνησε με καφεδάκι και αναμονή στο ΙΚΑ, κολατσιό στην Εφορία, ξανά ΙΚΑ και επιτέλους σπίτι για μαμ.

κλειδάριθμος για την Εφορία και 2ος κλειδάριθμος για το ΙΚΑ (ένσημα online).

Αφιερωμένο σε όλους τους κάφρους που κάνουν με διάφορους τρόπους δύσκολη τη ζωή των συνανθρώπων τους:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sgBKi_8powo]EXTREME WALKS (eng) - YouTube[/ame]

Αν καποιος εχει κανει RMA απευθειας στην WD Γερμανιας, ας μου στειλει ενα pm παρακαλω γιατι εχω αγχωθει λιγο και δε βγαζω ακρη με ολες αυτες τις οδηγιες. Δυο τρεις ερωτησουλες εχω ολες κι ολες...

να σε βάλουν σε κατηγορία 56k επειδή κάνεις κατάχρηση. Κι επειδή προκαλείς το κοινό -thelab- αίσθημα.

Αν δεν εχει μπει 4ς φορες, σιγουρα εχει μπει 3ς :p

Και πάντα το link είναι για τη σελίδα 9. :p

Και παντα Υπαρχουν τα ατομα που σχολιαζουν ολη την κατασταση χαχαχα

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.