Jump to content

DJD

Recommended Posts

Έχεις παιδί με μαθησιακά προβλήματα; ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι ΖΩΑ και ότι οι φωνές είναι το καλύτερο μέσο για να τα κάνεις "ανθρώπους". :T::hang3:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Έχεις παιδί με μαθησιακά προβλήματα; ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι ΖΩΑ και ότι οι φωνές είναι το καλύτερο μέσο για να τα κάνεις "ανθρώπους". :T::hang3:
Γιαυτό και δεν έχω ποτέ σκοπό να κάνω παιδιά, αφού θα βγούν έτσι και αλλιώς ΖΩΑ, τι να τα κάνω; χρόνο θα μου τρώνε και χρήμα :p

Έχω μερικά hardware ως μωρά και θέλουν φροντίδα και proderm.:dance3:

Τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα καύσιμα... Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας - Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων

και δεν έχει λογική. 10 λεπτά πιο ακριβά, ανά λίτρο, από τη Ζάκυνθο, που έχει τα ίδια μεταφορικά με την Κεφαλονιά; ffs...

ΗΘΕΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ?!

σορρυ δεν κρατιέμαι με αυτά που διαβάζω...

γιατι τι φταει η επαρχια?

και μεις επαρχια ειμαστε.

αλλα εχουμε σχετικα καλη τιμη, με αλλους νομους...

Αναλόγως την επαρχία.

Στο χωριό της μάνας μου τρως σουβλάκι με καλαμάκι slim ,2 τηγανητές πατάτες,1 ντομάτα και 2 σταγόνες κέτσαπ στα 2.50 και στο χωριό του πατέρα μου με 1.50 και φίσκα η πίτα.

Το τσιπουράκι στο πρώτο 3.00-3.50 ,στο άλλο 2.00 με γερό μεζε.

;)

Το στομάχι του. :p

How I wish...

Τώρα έμαθα πως νοιώθουνε οι γκόμενες όταν... όλο μέσα ( ακατάλληλα κοπήκανε :p ) στο στόμα...

Ορθοδοντικό ήθελες μλκ ? Πάρε να 'χεις τώρα.

Μου βάλε πάνω το πάτωμα από μια Lamborghini Diablo...

Πάνω που μπορούσα να ψευτοφάω ( αργά σαν χελώνα ) ένα toast έστω, τώρα το ρεπερτόριο μίκρυνε κι άλλο σε... σούπα ( δίχως ρύζι/μανέστρα/κρέας... σκέτο ζουμί δηλαδή... ) και γιαούρτι...

Επιπλέον αναπτύχθησαν 2 νέα features...

Ψευδισμός ( χειρότερα από καθυστερημένο "μιλάω" ) και... saliva-full mouth 24/7/365...

FML

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], θιγα μωρε, ποθο κακο θα θου κανει λιγοθ πθευδιθμοθ? Το θεμα ειναι να αρχιθειθ παλι να τρωθ θωθτα.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], θιγα μωρε, ποθο κακο θα θου κανει λιγοθ πθευδιθμοθ? Το θεμα ειναι να αρχιθειθ παλι να τρωθ θωθτα.

Σε 12 μήνες... και αν... και αυτό με "πολύ αισιόδοξη" πρόβλεψη είπανε... :baby:

Και σαν να μην έφταναν αυτά, η ακτινογραφία στα ιγμόρια έδειξε 3 προβλήματα... :wall:

Να δω πως θα κάνω την δουλειά μου, πως θα κάνω το μεταπτυχιακό ψελλίζοντας σαν τον bob τον σφουγγαράκη που έχει βάλει στο στόμα του τον κύριο χτάποδι... :hmm:

I'm so looking forward to my exhilarating and exciting life :hang3:

Τώρα έμαθα πως νοιώθουνε οι γκόμενες όταν... όλο μέσα ( ακατάλληλα κοπήκανε :p ) στο στόμα...

confirmed :jump1:

:p

και εγώ παθαίνω κάποιες φορές τα λαιμά μου (και μια φορά ήταν διαρκείας) -_-

Υ.Γ. Περαστικά και από εμένα, συν Υπεραστικά και εξωτερικό ακόμη ποιο οικονομικά. :)

για αυτό υποτίθεται τα βάζεις πιο μικρός αλλά οκ ... τι μου θύμισες τώρα :p (ναι φόραγα και εγώ)

θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις , στην αρχή είναι ο πόνος και το ψεύδισμα μετά καλυτερεύει ... όταν θα πας να τα βγάλεις μετά πάμε για άλλη θεραπεία (η ορθοδοντική έχει μέλλον μπροστά της , ακόμα δεν είναι στα καλύτερά της, τελειότητα βρίσκεις μόνο αν τα βγάλεις όλα και βάλεις καινούργια)

edit

περαστικά , όλα πάνε καλά .

Πολυ πακετο αυτα τα δοντια, τα περασα με τον αδερφο μου (δοξα τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] εγω δεν χρειαστηκα κατι... μαλλον θα ειχα λαλησει). Περαστικα ρει.

ΥΓ: Αλεσμενες σουπες με λαχανικα/κρεας κλπ δεν μπορεις να τρως με καλαμακι?

EDIT: Ερωτηση. Μπορει να μου εξηγηση καποιος γιατι η τσιχλα που μασαγα για ουτε 2ωρες, ξαφνικα "κατερρευσε" και εγινε τελειως ρευστη (χωρις πλακα εγινε σαν νερο)? Μου φανηκε θεοκουλο (sorry [MENTION=9387]victor[/MENTION] :p). Αλλες τις μασαγα για 5-6 ωρες και απλα σκληρυναν περισσοτερο.

Μαρκα 5 gum tropical κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.