Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
πολύ ωραίο αλλά γιατί dell να μην βγαζεις δύο βίδες και να αλλάζεις τον δίσκο και να πρέπει να βγάλεις τα όλο το πίσω μέρος ...

Δίπλα οι απορίες

Real temp -6c, feels like -16c και ειδα μπιατς να κυκλοφορει με σορτασκι και ενα φουτερ :hehe:

Εγω απο την αλλη φοραω μπλουζα, πουκαμισο, πουλοβερ, σακακι, παλτο, κασκολ, γαντια και κρυωνω :p Eπισης παραλιγω να φαω σαβουρα στον παγο αλλα στο τσακ δουλεψε το traction control.

we-look-good.jpg

? :p

απο τοτε που αλλαξε η αναζητηση και δεν εμφανιζονται οι πιο προσφατες αναζητησεις χαθηκε η αιγλη της

απο τοτε που αλλαξε η αναζητηση και δεν εμφανιζονται οι πιο προσφατες αναζητησεις χαθηκε η αιγλη της

Γουάτ;

Αυτό που πρέπει να δηλώσω μαθήματα, χωρίς να ξέρω το πρόγραμμα της εξεταστικής -και χωρίς να ξέρω τι έχω περάσει στην προηγούμενη εξεταστική- είναι πολύ γελοίο. 2 μαθήματα που δεν πέρασα δεν τα έχω δηλώσει γιατί νόμιζα ότι θα τα πέρναγα*, ενώ τα περισσότερα απ'όσα έχω δηλώσει, είτε είναι την ίδια μέρα είτε σε συνεχόμενες μέρες :hang3:

*Δεν τα είχα δώσει καν, όταν έκανα δήλωση για το επόμενο εξάμηνο :boxed:

Αυτό που πρέπει να δηλώσω μαθήματα, χωρίς να ξέρω το πρόγραμμα της εξεταστικής -και χωρίς να ξέρω τι έχω περάσει στην προηγούμενη εξεταστική- είναι πολύ γελοίο. 2 μαθήματα που δεν πέρασα δεν τα έχω δηλώσει γιατί νόμιζα ότι θα τα πέρναγα*, ενώ τα περισσότερα απ'όσα έχω δηλώσει, είτε είναι την ίδια μέρα είτε σε συνεχόμενες μέρες :hang3:

*Δεν τα είχα δώσει καν, όταν έκανα δήλωση για το επόμενο εξάμηνο :boxed:

Don't you love the Greek college way of operation ? :p

Μπα... Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα είναι ακριβότερο από τα αμερικάνικα...

Διαφώτισε με :p

Επειδη με λιντσαρανε σε διπλα θεμα, θα βγαλω το αχτι μου εδω, νεο θεμα, αντε, πολυ αναρχια το ειδαμε . μουχαχα

Είμαι στο 1:18 ακόμα. Άντε, πότε θα σκάσει;

EDIT:

Δεν έσκασε...:(

Στεναχωρέθηκα λίγο είναι η αλήθεια..

Χθες βρήκα στο παρκιν του σουπερμάρκετ τσαντάκι με καλό κινητό και πορτοφόλι με 2 κάρτες αναλήψεων, 1 κάρτα ανοιχτού καταναλωτικού, 1 πιστωτική, ταυτότητα και 550 ευρώ. επεστράφηκαν στο ακέραιο στον κάτοχό τους!!

ΚΑΡΜΑ ΑΚΟΥΣ??????????????????????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.