Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ρε σεις θα με τρελάνετε?:p

Ήμουν σαφής: ''Είναι δυνατόν να αγοράζεις συρταριέρα για εργαλεία και να μην έχει μέσα τα χωρισματάκια για τα συρτάρια?''

Εξηγώ άσχετοι!:p

Στο δεξί συρτάρι παρατηρούμε τα μαύρα διαχωριστικά, τα οποία μας επιτρέπουν την τοποθέτηση λίγων και διαφορετικών πραγμάτων στο συρτάρι.

Στο αριστερό/μεσαίο της Stanley που πήρα αν και υπάρχουν οι υποδοχές απουσιάζουν τα πλαστικά.

1006903a.jpg

Είναι σπάσιμο γιατί αναγκαστικά χρησιμοποιείς όλο το συρτάρι για 10 βίδες πχ.

Παίζει το forum να μου κάνει δώρο 120 χωρίσματα από πλαστικό πάχους 2mm.?:p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Βλεπω αυτο το ad τις τελευταιες μερες στο site και δε ξερω ποια να διαλεξω... Μαλλον Ελινα

post-10736-1416075713,3505_thumb.jpg

Πάντως τη συγκεκριμένη διαφήμιση την πετυχαίνω σχεδόν σε όλα τα site τώρα τελευταία. Και στο YouTube την είδα. Δάκτυλος θα είναι. :p

Βλεπω αυτο το ad τις τελευταιες μερες στο site και δε ξερω ποια να διαλεξω... Μαλλον Ελινα

Anabela θα διαλεγα που ειναι και ελληνιδα.

Να εχεις και τη δυνατοτητα να τη γνωρισεις απο κοντα στο asap δλδ.

Σωστο ή λαθος?

έφυγα για Καλάβρυτα:dance3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZpusNjZeHCQ&feature=colike]ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ - One Song For The Calavrita Place - YouTube[/ame]

Να παιρνω στα ελτα εδω και 2 μερες για να ρωτησω εαν εχει φτασει ο δισκος που εστειλα γερμανια για ρμα απο τις 13 δεκεμβρη(δεν μου εχει ερθει mail απο wd) να περιμενω ενα 5 λεπτο στη γραμμη και να σηκωνουν το τηλ και να το κλεινουν.ελεος τα γιδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.