Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Σκατά χρονιά... Αν δεν μας απαυτωσει εντελώς δεν θα φύγει η ρουφιάνα... Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο παππους.. :wall:

οι μόνοι που δε λένε να μας αφήσουν είναι τα τομάρια της ελληνικής πολιτικής σκηνής...

εγω εδω και σχεδον 2 βδομαδες ειμαι με ιωση... με χαπια ειμαι... τι εχει γινει????

Λεωφορεία και τρόλλεϋ μέχρι το βράδυ και ΗΣΑΠ/ΜΕΤΡΟ μέχρι το μεσημέρι...; :hm:

sorry ξεχασα να γραψω και τα αλλα σε 24h:p

Εμένα καλώς πήγε η χρονιά,αν εξαιρέσουμε τα οικονομικά προβλήματα,που πλέον προσαρμόστηκα και δεν με νοιάζει πιά.

Θα βγω 2 φορές το μήνα και τις άλλες ή σε κανα σπίτι με φίλους ή θα δω ταινία και θα διαβάσω βιβλία.

:)

εγω εδω και σχεδον 2 βδομαδες ειμαι με ιωση... με χαπια ειμαι... τι εχει γινει????

Κάτι μας ρίχνουν συστηματικά στον αστακό.:p

Lol guyz, πέρα από το ποστ του Levelone ( περαστικά btw :hm: ), μου φαίνεται πως πρέπει να κάνουμε ένα thread είμαι κι εγώ άρρωστος :p

μπορει και στο χαβιαρι.. δεν ξερω.. τωρα τελευταια παιρνω απο το φθηνο (μονο 1000€ η μπουκια), και αυτο γιατι αναγκαζομαι αντι για νερο να πινω σαμπανιες... αστα να πανε :p

τρολολολολολολ.... ο αστρο που ειναι? και αυτος με ιωση η τιποτα τετοιο?

μπορει και στο χαβιαρι.. δεν ξερω.. τωρα τελευταια παιρνω απο το φθηνο (μονο 1000€ η μπουκια), και αυτο γιατι αναγκαζομαι αντι για νερο να πινω σαμπανιες... αστα να πανε :p

τρολολολολολολ.... ο αστρο που ειναι? και αυτος με ιωση η τιποτα τετοιο?

Skyrimίτιδα. Took an arrow on the knee και έτσι:p

ρε παίδες, το ποθ δεν είναι ούτε shoutbox ούτε chat room. Μπαίνεις, γράφεις τον πόνο σου -είμαι άρρωστος, χώρισα, γκάστρωσα τη γκόμενα και δεν ξέρω τι να κάνω- ανάλογα με το τι λες, παίρνεις και μια δυο απαντήσεις και αυτό είναι. Για όλα τα άλλα, υπάρχουν τα πμ, τα e-mail, και οι instant messengers.

Με συγχωρείτε που γίνομαι γκρινιάρης μέρες που'ναι, αλλά θα το χαιρόμουν πολύ αν το προσέχαμε αυτό το θέμα :T:

Μιλάω ως μέλος του TheLab.gr, κι όχι ως moderator :)

Παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν έχω κανονίσει τίποτα :(

Αν μείνω μέσα απόψε θα πρέπει να βαρέσω εννέσεις για να μην πηδήξω από κανά μπαλκόνι.

Είπα τον πόνο μου και ηρέμησα ( we'll see... ) άντε να με πάρει ο ύπνος γρήγορα για μια φορά plz now :p

Και λέω να κάτσω να φάω τοστ και να δω καμιά ταινία. Ξεκινάω το The Change-Up. Τι το ήθελα γαμώτο. Τι αηδία ξεκίνημα. :bad: Όποιος το έχει δει θα καταλάβει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.