Jump to content

DJD

Recommended Posts

Παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν έχω κανονίσει τίποτα :(

Αν μείνω μέσα απόψε θα πρέπει να βαρέσω εννέσεις για να μην πηδήξω από κανά μπαλκόνι.

Είπα τον πόνο μου και ηρέμησα ( we'll see... ) άντε να με πάρει ο ύπνος γρήγορα για μια φορά plz now :p

Καλημέρα από το στρατόπεδο. Τελικά θα κάνω αλλαγή χρόνου σήμερα εξοδούχος παρέα με μια εποπίνα :D.

Αύριο βέβαια αντί για φαγάκι σπίτι με την οικογένεια θα έχω υπηρεσία....εντάξει δε θα είναι άσχημα κι έτσι....1ο νούμερο θαλαμοφύλακας. Θα τη βγάλω στο ΚΨΜ με λάπτοπ και ποτά μαζί με άλλη εποπίνα :p

για όσους ποστάρουν από κάτω φωτογραφίες με πολύμπριζα και λοιπές καλωδιώσεις να τους υπενθυμίσω οτι μου κατσε καλά τους τελευταίους 2 μήνες της θητείας....μέχρι τώρα έτρωγα την εμπλοκή του αιώνα. 12υπηρεσίες μέινανε λέμεεεεεεε

Καλημέρα από το στρατόπεδο. Τελικά θα κάνω αλλαγή χρόνου σήμερα εξοδούχος παρέα με μια εποπίνα :D

IN FRAGMA WE TRUST

σημερα χαλαρη πολυωρη κρεπαλη , αυριο καταστροφη μεγατονων που φευγει το !$@%^ '11...

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] περαστικα,να πανε ολα καλα.

Καλημέρα από το στρατόπεδο. Τελικά θα κάνω αλλαγή χρόνου σήμερα εξοδούχος παρέα με μια εποπίνα :D.

Αύριο βέβαια αντί για φαγάκι σπίτι με την οικογένεια θα έχω υπηρεσία....εντάξει δε θα είναι άσχημα κι έτσι....1ο νούμερο θαλαμοφύλακας. Θα τη βγάλω στο ΚΨΜ με λάπτοπ και ποτά μαζί με άλλη εποπίνα :p

για όσους ποστάρουν από κάτω φωτογραφίες με πολύμπριζα και λοιπές καλωδιώσεις να τους υπενθυμίσω οτι μου κατσε καλά τους τελευταίους 2 μήνες της θητείας....μέχρι τώρα έτρωγα την εμπλοκή του αιώνα. 12υπηρεσίες μέινανε λέμεεεεεεε

fragmas for president! (και καμια φωτο απο τις εποπινες)

καλημέρες στην λαμποπαρέα...Παραμονή πρωτοχρονιάς

αν τα ξαναπω τα κάλαντα (όπως την παραμονή των Χριστουγέννων όπου ο αστρο μου έδωσε 2 ευρω και ένα πιατο μελομακάρονα-κουραμπιέδες) θα κερδίσω κανα δωράκι στον διαγωνισμό του thelab;;:magic::)

Μερικές ώρες απομένουν μέχρι να αλλάξει η χρονιά.

Βέβαια αν το καλοσκεφτείς τι αλλάζει...το έντεκα θα γίνει δώδεκα.

Το ζητούμενο είναι να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Υπάρχει θετική πλευρά...δεν είναι όλα μαύρα και τίποτα δεν τελείωσε.:)

Καλή επιτυχία σε όσους φέτος κυνηγήσουν το όνειρό τους!:T:

Μερικές ώρες απομένουν μέχρι να αλλάξει η χρονιά.

Βέβαια αν το καλοσκεφτείς τι αλλάζει...το έντεκα θα γίνει δώδεκα.

Το ζητούμενο είναι να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Υπάρχει θετική πλευρά...δεν είναι όλα μαύρα και τίποτα δεν τελείωσε.:)

Καλή επιτυχία σε όσους φέτος κυνηγήσουν το όνειρό τους!:T:

Oποιος εχει δει τη θετικη πλευρα ας δωσει ενα hint...

Με ενα πονο αδερφια..:p

Καλη χρονια να εχομενενενενε με υγεια... απαξ το επιτυχωμενενενενε αυτο, παμε σε επαναστασεις, κρεμαλες στο συνταγμα, καμμενες τραπεζες και λοιπες διακοσμησεις!

Αισιο(τερο) το 2012!

τι ειναι αυτο το travelgirls οεο;

Σίγουρα κάτι fake. Έκανα ένα Login με το facebook ,να δω και μέσα σε 5 λεπτά μου ρθαν στο mail 7 μηνύματα από girls "Invite me to Athens" ,"Have you been in Kharkov" κτλπ.

Τί είναι; Πρέπει να είναι από αυτά με τις 'τάνες που τους τα πληρώνεις όλα και μαμάς σε άλλη χώρα. Το χω ξανακούσει.

Σίγουρα κάτι fake. Έκανα ένα Login με το facebook ,να δω και μέσα σε 5 λεπτά μου ρθαν στο mail 7 μηνύματα από girls "Invite me to Athens" ,"Have you been in Kharkov" κτλπ.

Τί είναι; Πρέπει να είναι από αυτά με τις 'τάνες που τους τα πληρώνεις όλα και μαμάς σε άλλη χώρα. Το χω ξανακούσει.

seems legit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.