Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ρε αντί να χαίρεσαι που θα έχανες το Ghost Rider,κάνεις πάρτι;

:p

Να σου πω αν πιασω και σβησω τη σαβουρα....στο τελος της μερας θα χω 3-4 TB ελευθερα.:p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Προτελευταία μέρα αυτού του ακατανόμαστου έτους και κλεινει με το πρώτο μου σωστό αφρόγαλο. :dance3:

IMG00036-20111230-1944.jpg

PS τα φλόκια είναι κανέλα

Προτελευταία μέρα του έτους και ακόμα χάλια είμαι...βλέπω πρωτοχρονιά στο κρεβάτι.:nothing:

60 euros σήμερα στο φαρμακείο σε αντιβιώσεις/χάπια κτλ....άει σιχτίρ....ssd αγόραζα!:wall:

Έτσι είναι η δημόσια υγεία φίλε μου. Σα δημόσια τουαλέτα.

Την έχεις πληρώσει χρυσή και την έχουν μόνιμα χεσμένη.

έχω κάτι φάρμακα που μου είχαν γράψει παλιά (πρίν 1 χρόνο από λάθος διάγνωση :wall:), και θέλω να τα χαρίσω γιατί σε 3-4 μήνες λήγουν και δεν θέλω να πάνε χαμένα, είναι πανάκριβα να τα αγοράσεις από φαρμακείο (1000-1200Ευρώ έχουν και τα 2 κουτιά), που μπορώ να βάλω αγγελία; ξέρω ότι κάποιος μπορεί να τα έχει πραγματικά ανάγκη και δεν θέλω να λήξουν και να κάθονται έτσι.

Πήγαινε τα στο φαρμακείο οποιουδήποτε δημόσιου νοσοκομείου και δώστα στο φαρμακοποιό του.

Μια απο τα ιδια...επαθε γαστρεντεριτιδα και η κοπελα μου οποτε και 4 μερες που ηταν να παμε καπου ,μαλλον ακυρωνονται...ακομα και στο τελος του αυτο το 2011 κατα δι@ολου παει!

Πήγαινε τα στο φαρμακείο οποιουδήποτε δημόσιου νοσοκομείου και δώστα στο φαρμακοποιό του.
πήγα σε φαρμακείο σήμερα, τους είπα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα έχω ανοίξει και είχα πάρει 2 δόσεις από αυτά.

είναι για hiv, απλά πρίν 1 χρόνο κάτι είχα κάνει (γκούχ γκούχ) και μου έλεγε ο γιατρός πάρε τα για 1 μήνα, ίσως έχεις κλπ κλπ (κλασικός γιατρός της ΜΙΖΑΣ :wall: ), μετά από μήνα που έκανα εξετάσεις ΤΙΠΟΤΑ δεν είχα :slap::wall:. Έφαγα 2 μέρες με τις παρενεργειές τους τζάμπα.

kaletra+combivir είναι

Μου 'ρθε ένα mail ανεπιθύμητο για το site travelgirls ,το κλείνω ,μπαίνω Lab και :

vacva.jpg

@ admins :

Απολύεστε ρε

:p:p:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l8jiQeKsTCM]Απολύεσαι! - YouTube[/ame]

Μου 'ρθε ένα mail ανεπιθύμητο για το site travelgirls ,το κλείνω ,μπαίνω Lab και :

vacva.jpg

Site's letit.

Έχω πάει ταξίδι με την 2η της photo.

οπότε κάτι πρέπει να κάνουμε ωστε το site να "πάει" με κάποια.

Ποια άραγε θα προσφερθεί; (πρέπει να κάνουμε και donation box)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z51ZhNiH5uM]Όνειρα,πουλιά μου ταξιδιάρικα - Τέρης Χρυσός - YouTube[/ame]

Και με διπλό νόημα για την περίσταση...

Προτελευταία μέρα του χρόνου και για να πάω από ανω λιόσια στα μέγαρα (20' διαδρομή) έκανα 4 ώρες.

Τραινοσε το μεγαλείο σου. @#@$@#%#$6 σας.

οπότε κάτι πρέπει να κάνουμε ωστε το site να "πάει" με κάποια.

Ποια άραγε θα προσφερθεί; (πρέπει να κάνουμε και donation box)

YCEfQ.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.