Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ρε [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] άλλαξες το μαλλί και δε σε γνώρισα :p
Ναι ρε, του εριξα ενα βαψιματακι :hehe:
  • Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ψάχνω να βρω R4E και δεν υπάρχει που-θε-να! Κλείστε το, το ρημάδι @oktabit να ξεμπερδεύουμε... :wall::wall::wall::wall:

?

Ρε θα τρελαθώ.. Ο πατέρας μου βλέπει τούρκικο στην TV :wall::wall:

ρε θα τρελαθώ. Ο ντενίνιος είναι online χρησιμοποιόντας macbook, μέσα στο σπίτι του (aka υπάρχει και windows pc και linux laptop)

Ψάχνω να βρω R4E και δεν υπάρχει που-θε-να! Κλείστε το, το ρημάδι @oktabit να ξεμπερδεύουμε... :wall::wall::wall::wall:

Έχει σε διαθεσιμότητα το "αξιόπιστο" μαγαζί που λέγεται "κοσμοδατα".

Before I forget

first-world-problems-1.jpg?w=500&h=412

:p:P

Για πάρε ενα τηλ να δεις αν έχει... :hehe:

LOL δεν έχει ούτε εκεί; :hehe:

Κάποιος μας κοροϊδεύει στο skroutz :p

80 Rappen (0,80 φράγκα ή 0,65€) το λεμόνι στη Ζυρίχη! wtf?!?!? Και μιλάω για κάτι λεμονάκια μικρά, όχι τα μεγάλα... Κάτι μου λέει ότι θα στήσω επιχείρηση εξαγωγής λεμονιών στην Ελβετία :hehe:

80 Rappen (0,80 φράγκα ή 0,65€) το λεμόνι στη Ζυρίχη! wtf?!?!? Και μιλάω για κάτι λεμονάκια μικρά, όχι τα μεγάλα... Κάτι μου λέει ότι θα στήσω επιχείρηση εξαγωγής λεμονιών στην Ελβετία :hehe:

Μήπως είναι lime? Αλλά και πάλι, πανάκριβα είναι.

Λίγα για τους gay.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=in9SiDtJLaU&list=PL7ED6D48EAE62F814&index=37&feature=plpp_video]Steve Hughes: the "straightness" of gay men, and the "gayness" of straight men (CC) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.