Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

επειδη θα ακουσουμε καμπανες απο αστρο(και αλλων :p)... ας ληξει με την συμφωνη γνωμη και των δυο οτι το iPhone ειναι συγκριτικα καλυτερο απο σχεδον ολα (μπορει και ολα) τα αλλα κινητα...

:p

πόσα χρονια παλευω να παρω iPhone....

[MENTION=14956]uNick[/MENTION] ...χτυπημένος απ' τη μοίρα!:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YUWzHofTKuA]ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ -Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ - YouTube[/ame]

[MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] Ωραίο δεν είναι;

Όταν το ξεκίνησα ήταν ακόμα στις αρχές του βέβαια και έμπαζε από αρκετές μεριές,αλλά τώρα δε ξέρω τι παίζει.

Για πες εντυπώσεις μετά.

Καλημέρα Lab! Τέσσερις και σήμερα.:)

Δεν την παλεύει η γραμμή μου από χθες!

Ενώ κατεβάζω torrent κανονικά, στο σερφάρισμα σούρνεται...τυχαίο η συνομωσία?:p

Δεν την παλεύει η γραμμή μου από χθες!

Ενώ κατεβάζω torrent κανονικά, στο σερφάρισμα σούρνεται...τυχαίο η συνομωσία?:p

Οχι ΟΤΕ?:p

Επιτελους πηρα στα χερια μου το διπλωμα(ανευ) της μηχανης μετα απο ποσο καιρο.νομιμος τελειως τωρα :dance3:

καλημέρες.....ναι ξέρω λίγο αργά αλλά τρώω ώρες μέχρι να ξαναμπώ για υπηρεσία σε 2 μέρες που τελειώνει η άδεια...μέχρι τότε....

καφέ και φαγητό έξω να δούμε κάνα γκομενάκι....δύσκολη η ζωή του φαντάρου.

μια χάρη...αν κάποιος έχει πρόσβαση στις αγγελίες του dpgr και μπορεί να μου ανεβάσει μια αγγελία τον παρακαλώ θερμά να στείλει ένα πμ. :)

bonus τραγουδάκι

[ame]www.youtube.com/watch?v=UfWPiskD28c[/ame]

Το νεο αλμπουμ των Thy Catafalque ειναι οτι καλυτεροτερο για να ταιριαζει με το ΧΧΧΧΧΧκρυο που χει οξω.

[MENTION=35]chroma[/MENTION] do you read me??

Δεν ξανακόβω τις διαφημίσεις του λάμπη ποτέ

[ATTACH]47367[/ATTACH]

:p

Ωρε μάνα μου. Βάλαμε και τέτοιες διαφημίσεις στον λάμπη; :toomuchne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.