Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ok θέλω να περάσω από το plaisio να πάρω κάτι καλώδια :p

τι καλώδια;

εγώ ψάχνω από :

csrfadapt.1.jpg

σε :

hdmi.jpg

και δεν βρίσκω, θέλω να συνδέσω το laptop με την ασπρόμαυρη Tv να δω κάνα 3D blu ray.

πω... απο τις 15 του μηνος κανω διακοπες για χριστουγεννα... και αρχιζω μαθημα στις 9... πολυ κουραση βρε παιδι μου... αστα να πανε...

ααα περιμενω και παραλαβη απο cosmote το iPhone 4S 16GB

:D :triniti:

Μερικοι σαπίζουμε στα σπίτια μας τα οποία βρίσκονται σε απομονωμένα μέρη :hang3:

...στο ακριτικό Μοσχάτο... :p

πω... απο τις 15 του μηνος κανω διακοπες για χριστουγεννα... και αρχιζω μαθημα στις 9... πολυ κουραση βρε παιδι μου... αστα να πανε...

ααα περιμενω και παραλαβη απο cosmote το iPhone 4S 16GB

:D :triniti:

'

noob iphonakia πάρε android να κάνεις o/c

πείρα hub e510 θα του αλλάξω τα φώτα, μόλις κλείσει ένα μήνα :p

περιμενω και παραλαβη απο cosmote το iPhone 4S 16GB :D :triniti:
Όλοι διακοπές πήγατε;

Ο Έλληνας έχει πολύ λίπος ακόμα...καλά μας κάνει ο Παπαδήμος!:p

θα ερθει με εταιρικη επιδοτηση με λεφτα που μαζευα απο την γιορτη μου σε συνδιασμο με δωρο χριστουγεννων/γενεθλιων απο του γονεις μου.... ακομα αυτο νομιζεις?? :p ποσα χρονια παλευω να παρω iPhone....

(το android δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ... το μισω πραγματικα... ειναι χαλια :p)

θα ερθει με εταιρικη επιδοτηση με λεφτα που μαζευα απο την γιορτη μου σε συνδιασμο με δωρο χριστουγεννων/γενεθλιων απο του γονεις μου.... ακομα αυτο νομιζεις?? :p ποσα χρονια παλευω να παρω iPhone....

(το android δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ... το μισω πραγματικα... ειναι χαλια :p)

n00b-12280.jpg

καλά μην νομίζεις και εγώ το lg hub e510 το πήρα με την επιδότηση + 50 ευρώ μόνο και μόνο για να μπορώ να έχω λίγο νετ στο ΤΕΙ και να μπορώ να ανοίξω pdf αρχεία κάτι που το nokia μου δεν κάνει (pdf δεν ανοίγει) :p

αλλά δεν θα έδινα ούτε 10 ευρώ για το καινούργιο iphone 4 το οποίο είναι σαν να γύρισε στα παλιά τηλέφωνα πιο τετράγωνα ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες τα κάνουν σαν το iphone 3 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.