Jump to content

DJD

Recommended Posts

Από τότε που μου είπαν ότι πρέπει να φοράς λίγο "επίσημα" ρούχα για να σε βάλουν μέσα ,σαφώς και μακριά...

Για πες την εμπειρία σου όμως :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Από τότε που μου είπαν ότι πρέπει να φοράς λίγο "επίσημα" ρούχα για να σε βάλουν μέσα ,σαφώς και μακριά...

Για πες την εμπειρία σου όμως :p

ΠΡΩΤΟΝ O DJ αφηνε 45 sec κάθε κομμάτι (Βάζει το every day i am suflening και την ωρα που φτιαχνεσε τσουπ σου πεταει ένα άλλο)

δεύτερων πολύ φασαρία για το τίποτα η διακόσμηση :wall: , και 1:45 ξεκίνησε το πρόγραμμα

και τρίτων πολλές ξενέρωτες και ξενέρωτους

ήθελα να ξέρa ποιος πανέξυπνος σκέφτηκε τον τρόπο διαρρύθμισης στο club :wall:...

το μόνο που κατάλαβα είναι ότι απευθύνετε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (με λεφτά) που βαριούνται να πάρουν τα πόδια τους και το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να πίνουν και να καπνίζουν .....

rescue και πάλι rescue :p:P:P

Rescue Club, Laganas, Zante (Zakynthos), Greece

Μου θύμισες στη Σκιάθο στο Kahlua που ο dj έχωνε κάθε 2 κομμάτια το "put your hands up in the air" και μας χάλαγε τα τραγούδια.Σε σημείο αηδίας είχε φτάσει!

Αφού δεν πήγα στο χωριό (κατέβηκαν οι παππούδες εδώ),βρήκα πού θα πάω με 2 φιλαράκια:

Αράχωβα Σ-Κ (27-28) 80 ευρώ δωμάτιο στο Amalia Hotel ,πρωϊνό-βραδινό,λεωφορείο όλα στο 80αρι.

Το ΙΕΚ Α.Στεφάνου το κάνει. :dance3:

Μου θύμισες στη Σκιάθο στο Kahlua που ο dj έχωνε κάθε 2 κομμάτια το "put your hands up in the air" και μας χάλαγε τα τραγούδια.Σε σημείο αηδίας είχε φτάσει!

Αφού δεν πήγα στο χωριό (κατέβηκαν οι παππούδες εδώ),βρήκα πού θα πάω με 2 φιλαράκια:

Αράχωβα Σ-Κ (27-28) 80 ευρώ δωμάτιο στο Amalia Hotel ,πρωϊνό-βραδινό,λεωφορείο όλα στο 80αρι.

Το ΙΕΚ Α.Στεφάνου το κάνει. :dance3:

το 2013 θα κλείσω σαλέ για μια βδομάδα στην Αράχωβα να ξέρεις :p

όποιος πιστός προσέλθει κατά προτίμηση να φέρνει τουλάχιστον και δύο φίλες του :baby:

το 2013 θα κλείσω σαλέ για μια βδομάδα στην Αράχωβα να ξέρεις :p

όποιος πιστός προσέλθει κατά προτίμηση να φέρνει τουλάχιστον και δύο φίλες του :baby:

άμα φέρω 4 (καλές) έχω δικό μου δωμάτιο?

Αν και καλύτερα να το κάνουμε Ελβετία (να βάλουμε όσα μπορεί ο καθένας και να κάνουμε the lab trip, θα οργανωσουμε και overclocking event στις Άλπεις)

άμα φέρω 4 (καλές) έχω δικό μου δωμάτιο?

Αν και καλύτερα να το κάνουμε Ελβετία (να βάλουμε όσα μπορεί ο καθένας και να κάνουμε the lab trip, θα οργανωσουμε και overclocking event στις Άλπεις)

κοίτα επειδή είσαι εσύ Περικλή ναι , απλά να ξέρεις θα είναι δωμάτιο αλλά big brother :p

πρεπει να εισαι πολυ αισιοδοξος για να βαρας κουδουνια 6.30 το πρωι παντως...

Άμα είχε αθόρυβο το κουδούνι θα το έβαζα μέχρι τις 11 :hehe:

εγώ πάω για ύπνο τώρα μάγγες και καλα χριστούγενα!πάλι τα έκαψα όλα φέτος της γιορτές.μου έκανε και η κοπελιά μου δώρο 30 ευρό στην paypal και μου το έβγαλε απο όλες τις τρύπες,ότι δεν έχει λευτά για κομμωτήρειο και ιστορίες και δεν πάω πουθενά!πάλι τα ίδια θα πω-ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα-αλλά έτσι όπως πάω με βλέπω να θέλω ψυχολογική υποστίρηξη σε 2-3 χρόνια,έχω να κάνω καλές διακοπές απο πάντα!!!!!!!!!

εγώ πάω για ύπνο τώρα μάγγες και καλα χριστούγενα!πάλι τα έκαψα όλα φέτος της γιορτές.μου έκανε και η κοπελιά μου δώρο 30 ευρό στην paypal και μου το έβγαλε απο όλες τις τρύπες,ότι δεν έχει λευτά για κομμωτήρειο και ιστορίες και δεν πάω πουθενά!πάλι τα ίδια θα πω-ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα-αλλά έτσι όπως πάω με βλέπω να θέλω ψυχολογική υποστίρηξη σε 2-3 χρόνια,έχω να κάνω καλές διακοπές απο πάντα!!!!!!!!!

ξεκολα, υπαρχουν και χειροτερα.Υγεια να εχουμε και ποιος τα γ*****ει τα αλλα.:T:

Ε, ενταξη και κανενα ψιλο να υπαρχει καλο ειναι.

Εδώ και μερικές μέρες προσπαθώ να θυμηθώ που έχω ξαναδεί την παρακάτω αφίσα:

oAsYR.jpg

τελικά το βρήκα:

dSY2K.jpg

το εξώφυλλο των AIR - The Virgin Suicides

αστρονοικοκύρη του thelab:T:...μεγαλύτερη αξία θα είχε να μας τρατάρετε κάνα κουραμπιεδάκι-μελομακάρονο:)....

Εφτασέεεειιι

kourampiedes_melomakarona.jpg

Πάει το δώρο των Χριστουγέννων μου, πήγε σε λογαριασμούς :fist:

Ένα σταθερό τηλέφωνο με hands free υπάρχει;

Μετά από 12 μέρες συννεφιάς, χιονοπτώσεων, βροχών και μηδενικής ηλιοφάνειας, σήμερα έβγαλε ήλιο. Κάτι ήξεραν οι παλιότεροι λαοί και γιόρταζαν τη μέρα του ηλίου 25 Δεκεμβρίου :p

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Χρονια πολλα σε ολους τους λαμπητες χρονια πολλα στους εορταζοντες να περασετε καλα οπου και αν ειστε σημερα.:)

Αν και δεν είναι μέρα για τέτοιο ποστ.. θα τα πω να ξελαφρώσω. Εχθές το μεσημέρι έκανα 2 ώρες περίπου από Περιστέρι να πάω Άνω Γλυφάδα, αλλά δεν είναι αυτό που με ενόχλησε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι είχα πάρα πολύ χρόνο να παρατηρώ γύρω μου τα πάντα. Μεταξουργείο προς Ομόνοια, μια ξένη περιοχή πλέον στο κέντρο της Αθήνας με κινέζικα μαγαζιά και πακιστανικά καφενεία. Ομόνοια προς Σύνταγμα.. άπειρα μαγαζιά κλειστά σε ένα δρόμο που κάποτε παρακάλαγες να μπορούσες να ανοίξεις κατάστημα. Το ίδιο και πολύ χειρότερα επικρατεί και στην Βουλιαγμένης, στους Καλογήρους. Ίσως παραπάνω από ένα στα δύο μαγαζιά να είναι κλειστά. Τα ίδια και στην γλυφάδα αλλά όχι τόσο χάλια. Τι να πω, μακάρι να ναι καλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι και να τα φέρνουν κάπως πέρα. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η οδηγική συμπεριφορά. Ο ΚΟΚ πλέον είναι κάτι που αν θες ακολουθείς και τα κόκκινα φανάρια είναι σαν στοπ.. Άντε να γίνει το μπαμ να τελειώνουμε.. γιατί δε νομίζω ότι θα αντέξει πολύ το πράμα ακόμα έτσι.

Χρόνια πολλά να έχουμε κι ας ελπίσουμε ο κόσμος να μαθαίνει από τα λάθη του μπας και τα τρισέγγονα μας δουν άσπρη μέρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.