Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] rulz

Πριν απο 5-6 χρονια που ασχοληθηκα με το αγουμουνου πιστευα οτι πρεπει ναμαι πολυ καθυστερημενος για να καθομαι να μελεταω για μικροκυματα,συχνοτητες εκπομπες κλπ ..

εσπασε ο διαλας το ποδαρι του και βαλανε απεναντι απτο σπιτι μιας μπιατς συναδελφου κεραια κινητης τηλεφωνιας και θελει να κυνηγησει την εταιρια και ψαχνει τι να κανει και πιστευε πως θα το ελυνε με ασφαλιστικα κλπ κλπ και σαχλαμαρες.Με το που αρχισα να μιλαω για αναφορα στην ΕΕΤΤ και της ελεγα τι και πως να γραψει στην αναφορα και τα dbm κλπ κλπ κλπ "ακου τον τσακωνα που ξερει απ'αυτα και μην μιλας ανοητο νυμφιδιο" σκεφτηκα πως τιποτα αποτι μαθαινουμε δεν παει χαμενο...ΑΗ ΛΑΒ ΑΓΟΥΜΟΥΝΟΥ...

Meanwhile in China...

''This girl called Lulu Gan, and now it is the most famous model 'of China. She became famous after her mother posted on YouTube video Gang Lulu at heart, and complained that her 26-year-old daughter never had a boyfriend. After this video, the girl woke up famous, and now she is invited to take a majority of Chinese magazines and TV shows. So, thanks to the Internet, this pretty girl became famous.''

Π“Π°Π½ Π›ΡƒΠ»Ρƒ – самая знамСнитая Π΄Π΅Π²ΡƒΡˆΠΊΠ° ΠšΠΈΡ‚Π°Ρ / ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΈΠ½ΠΊΠΈ / SpyNet - Π‘ΠΏΠ°ΠΉΠ½Π΅Ρ‚

[MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] rulz

Πριν απο 5-6 χρονια που ασχοληθηκα με το αγουμουνου πιστευα οτι πρεπει ναμαι πολυ καθυστερημενος για να καθομαι να μελεταω για μικροκυματα,συχνοτητες εκπομπες κλπ ..

εσπασε ο διαλας το ποδαρι του και βαλανε απεναντι απτο σπιτι μιας μπιατς συναδελφου κεραια κινητης τηλεφωνιας και θελει να κυνηγησει την εταιρια και ψαχνει τι να κανει και πιστευε πως θα το ελυνε με ασφαλιστικα κλπ κλπ και σαχλαμαρες.Με το που αρχισα να μιλαω για αναφορα στην ΕΕΤΤ και της ελεγα τι και πως να γραψει στην αναφορα και τα dbm κλπ κλπ κλπ "ακου τον τσακωνα που ξερει απ'αυτα και μην μιλας ανοητο νυμφιδιο" σκεφτηκα πως τιποτα αποτι μαθαινουμε δεν παει χαμενο...ΑΗ ΛΑΒ ΑΓΟΥΜΟΥΝΟΥ...

Η πλάκα είνια ότι κι εγώ χρησιμοποιώ τη γνώση του AWMN πλέον λόγω NMR (κάτι σαν το MRI).

Μπορεί να μην είναι ραδιοζεύξεις, αλλά επειδή έχιε να κάνει με ραδιοκύματα γενικότερα, όσο νά 'ναι κάτι μού 'χει μείνει. Μπορώ να τερματίσω ένα Ν καλώδιο ρε παιδί μου!

ερώτηση !!!

η Αράχωβα έχει καθόλου χιόνια για skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii και πόσο πάει η ενοικίαση εξοπλισμού ;

Parnassos Iraklis base Snow Cam powered by Snow Report and Camera Matrix

15€ αμα τα νοικιασεις στο χιονοδρομικο-10€ αμα τα νοικιασεις απο κατω.

επειδη ειμαι απο αραχωβα θα σου ελεγα μην χαλασεις λεφτα για σκι εκει δεν αξιζει... ++ θα ειμαι και εγω αραχωβα για σ/κ. τι εχει το προγραμμα σου??

Στα σκουπίδια;

Been there, done that.

Δεν βρήκα καμμία.

Οι ΠΑΣΟΚΟΙ μάλλον είναι ακόμα πιστοί στην παράταξη τους.

Αν το 'ξερα ότι θα υπήρχε τέτοια έλλειψη θα αγόραζα μια πριν κάτι χρόνια :(

Στο thelab βρήκες να κάνεις την ερώτηση; πήγαινε σε καμία ΠΑΣΠ από κάποιο ΤΕΙ/ΑΕΙ, έχει πολλά κομματόσκυλα για να σου δώσουν τη σημαία της πίστης τους.

Λες ε ?

Αλλά δεν έχω όρεξη να τρέχω αν με βάλει κόσμος στο κυνήγι στον δρόμο :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.