Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μόνο μια χάρη απ'τους mods/admins/reviewers κτλπ ,μην ποστάρετε πουθενά μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.Δε θα καθόμαστε να ψάχνουμε κάθε μέρα μεσ' τα άπειρα μηνύματα. :p

Sure thing!

Good luck finding my posts.

Link to comment
Share on other sites

XtREp.gif

Που κάθεσαι και τις βρίσκεις αυτές φώτο? :hehe:

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION], εγώ έχω αποδεχτεί ότι δεν γίνετε να τα βάλεις με το bot και απλά δεν παίρνω μέρος στο διαγωνισμό :p

Έγινε επεξεργασία από Periklis_pap
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω τίποτα...δεν έχω υπομονή για τέτοια.

Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ τυχερός άνθρωπος...τώρα θα μου κάτσει ο διαγωνισμός?:p

(αν πω ότι το '87 ''έκαναν φτερά'' 20εκ. δραχμές από τα χέρια μου θα το πιστέψετε?:nothing:)

Καληνύχτες!:)

Link to comment
Share on other sites

Τέτοιο στομαχόπoνο που να ξαπλώνεις και να σου φέρνει τάση για εμετό πρώτη φορά παθαίνω.

Θα σου πρότεινα να δεις ένα παθολόγο. Είχα πάθει το ίδιο πριν 2 χρόνια και η παθολόγος μου, που είναι αδερφή του κολλητού μου, θέλησε να με δει άμεσα... Αφού με έψαξε για αρκετή ώρα, μου είπε ότι είναι νευρικό και δε χρειάζεται τίποτα, απλά λίγο προσοχή και ξεκούραση και θα μου περάσει.

Όταν όμως τη ρώτησα γιατί θέλησε να με δει άμεσα, μου απάντησε ότι τα συμπτώματα είναι ακριβώς ίδια με καρδιακού επισοδείου και δε μπορείς να γνωρίζεις τι από τα δύο είναι αν δε σου κάνει ο γιατρός κάποιους ελέγχους. Μου τόνισε μάλιστα ότι αν το πάθω ξανά, να πάω να με δει οπωσδήποτε, γιατί δεν υπάρχει τρόπος εγώ να ξεχωρίσω τι από τα δύο μου συμβαίνει.

Οπότε, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πήγαινε να σε δει κάποιος μην έχουμε τίποτα χειρότερο :...:

btw, δεν παίρνω ποτέ φάρμακα, παρά μόνο κάποιο Depon κι επίσης για να πάω σε γιατρό πρέπει να πεθαίνω. Το λέω, για να μη νομίσεις ότι πάω με το παραμικρό, το ακριβώς αντίθετο.

Link to comment
Share on other sites

Χάθηκε ρε παλιοχαρακτήρες ναου'μ να κάνετε μία απλή κλήρωση ώστε να μπορέσω κι εγώ, o leecher των διαγωνισμών, να κερδίσω το Κοπριτοκουτο; με ποιο δικαίωμα με κατατάσσεται στην κατηγορία fragma ρε;

Κατάντια, να αναλώνομαι στο ΠΟΘ του μπατσολάβου, να βρω λέξεις γραμμένες με greeklish προκειμένου να αυξήσετε το revenue από την trolol διαφήμιση της hol... Στα διάλα, μην πάρει μπροστά το σερβο και σας πηδήσει ούλους !

Τα είπα και ξεθύμανα, like εάν είσαι το 1%, occupy thelab λέμε !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.