filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2011 #1521 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 "Στέβια "το φυτό της χιλιετίας": Αισιόδοξα τα αποτελέσματα των καλλιεργειών στην Ελλάδα ": - Express.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #1522 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 "Στέβια "το φυτό της χιλιετίας": Αισιόδοξα τα αποτελέσματα των καλλιεργειών στην Ελλάδα ": - Express.grΕύχομαι και ελπίζω να μην το θάψουν οι "Ζαχαράδες" όπως έκαναν με την ασπαρτάμη και πολλές άλλες γλυκαντικές ουσίες. Μιλάμε για ασύλληπτο lobby, από τα χειρότερα στον πλανήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2011 #1523 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 αυτό μου το πρότεινε η διαιτολόγος μου να το βάλουμε και στο μαγαζί. απ'ότι λένε είναι υγιεινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2011 #1524 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 απ'ότι λένε είναι υγιεινόΛένε... Δεν ξέρω... Δεν έχω στα χέρια μου "αβίαστες" έρευνες για να σου πω. Αυτό που ξέρω όμως είναι, ότι οι τζίροι που γίνονται στη βιομηχανία της ζάχαρης παγκοσμίως είναι πολλά δις $ και θα κάνουν ότι μπορούν να την περιορίσουν. Οπότε, ότι έρευνα και να διαβάσει κάποιος θα πρέπει να ξέρει ποιός τη χρηματοδότησε ή ποιός μπορεί να αλλοίωσε τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 2, 2011 #1525 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 όλη η κ0λοπόλη* έχει καταχνιά και θολή ατμόσφαιρα σήμερα, ή μόνο στην Πεύκη είμαστε έτσι;*Αθήνα για όποιον δεν κατάλαβεΚαι λίγο πιο χαμηλά σας, Ηράκλειο, έτσι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 2, 2011 #1526 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 αυτό μου το πρότεινε η διαιτολόγος μου να το βάλουμε και στο μαγαζί. απ'ότι λένε είναι υγιεινόΆντε και την παράγεις. Πού θα την επεξεργαστείς; Σε εργοστάσιο ζάχαρης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2011 #1527 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 κυκλοφορεί σε σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 2, 2011 #1528 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Πήγα ένα βήμα πιο πίσω και σκέφτηκα την καλλιέργειά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2011 #1529 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 το πολύ skyrim .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 2, 2011 #1530 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Το έχω σκεφτεί για καλλιέργεια και αυτή (η επεξεργασία) είναι μια από τις περιοριστικές παραμέτρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 2, 2011 #1531 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Σερνομαστε λιγακι σημερα (το παιχνιδι κατεβαινει νομιμα, ηταν δωρο απο εναν SSD) edit: καπως καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2011 #1532 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 die Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2011 #1533 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 όλη η κ0λοπόλη* έχει καταχνιά και θολή ατμόσφαιρα σήμερα, ή μόνο στην Πεύκη είμαστε έτσι;*Αθήνα για όποιον δεν κατάλαβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Δεκέμβριος 2, 2011 #1534 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ban στον Περικλή. ΣΤΕΓΝΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 2, 2011 #1535 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ας είχα χρόνο να απολαύσω ένα game όπως έκανα φοιτητής πριν 10 χρόνια και το αγόραζα αυθεντικό / το κατέβαζα με 50kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 2, 2011 #1536 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ας είχα χρόνο να απολαύσω ένα game όπως έκανα φοιτητής πριν 10 χρόνια και το αγόραζα αυθεντικό / το κατέβαζα με 50kb/sec μπα σε τρεις βδομάδες θα παίξω (διακοπές) απλά αν περίμενα να το κατεβάσω από Ελλάδα θα είχα γυρίσει Αμερική πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 2, 2011 #1537 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 μπα σε τρεις βδομάδες θα παίξω (διακοπές) απλά αν περίμενα να το κατεβάσω από Ελλάδα θα είχα γυρίσει Αμερική πάλι καλά κατεβάζεις και τα DLC ? :baby: (Δεν περιμένω απάντηση) humor κάνω σπέρα κιο λας τα Σάββατα η dell θα αμολάει άτομα σε μεγάλα καταστήματα πληροφορικής ώστε να κάνουν προώθηση τα λάπτοπ και τα επιτραπέζια τους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 2, 2011 #1538 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Γιατί ρε UPS γράφεις εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 2/12 ενώ δεν μπορείς να το παραδόσεις τότε? Και έχει έρθει το δέμα Αθήνα από την τετάρτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 2, 2011 #1539 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Knock knock.Who's there?Arrow.Arrow who?Arrow in your knee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Δεκέμβριος 2, 2011 #1540 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Ban στον Περικλή. ΣΤΕΓΝΑ. έλα τώρα, μην κάνεις έτσι και μεις εδω στην ελλαδα θα δουμε vdsl από τον ΠΟΤΕ ... :hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.