Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

ειχα βρει καπου ενα θεμα που ειχε φτιαξει καποιος ενα κουτι με ασπρο χαρτονι για να βγαζει φωτογραφιες με σωστο φωτισμο σε στυλ παρουσιασης, αλλα δεν το βρισκω. Θυμαται κανεις που ειναι;

γνωριζει κανεις αν ειναι υποχρεωμενη η τραπεζα να σου δωσει επιτοπου αντιγραφο της συμβασης που υπογραφεις? και αν ποιον νομο επικαλεισαι; επειδη ποτε δεν ερχεται το "αντιγραφο" απο τα κεντρικα εντος της περιοδου εναντιωσης/ υπαναχωρησης. καπου ειχα διαβασει οτι δικαιουσαι αντιγραφο οποιουδηποτε εγγραφου φερει την υπογραφη σου [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] κανα hint?

[MENTION=9387]victor[/MENTION] christian rock :hehe:

Είναι ένα από τα περίεργα πράγματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα. Πως είναι το τηγανητό παγωτό ένα πράμα...

Καλησπέρα Lab!:)

Πέρασα μία δύσκολη ημέρα σήμερα αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Super cute!:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3LyL4BM-tco]This Dog Playing snooker better than you. - YouTube[/ame]

1ον... αμα κατουρησει το τραπεζι τι γινετε?? :p

2oν... δεν εβαλε την μαυρη τελευταια... πρεπει πρωτα τις γκρι και μετα τις μαυρες..

1ον... αμα κατουρησει το τραπεζι τι γινετε?? :p

Διαβάζεις τα σχόλια στο youtube και μας τα πλασάρεις για δικά σου?:p

2oν... δεν εβαλε την μαυρη τελευταια... πρεπει πρωτα τις γκρι και μετα τις μαυρες..

Τα σκυλιά δεν βλέπουν χρώματα ρε!:)

(οι τραγουδιάρες βέβαια ξεχωρίζουν το χρώμα του euro από χιλιόμετρα...:p)

1ον.. δεν ανοιξα καν να δω σχολια... απλα ειναι πολυ λογικο γιατι το εχω δει σε αλλο βιντεο... και 2ον γιαυτο ειπα πρωτα τις γκρι και μετα τις μαυρες :p hahahah

Και ναι έχω δίσκο στα χέρια μου!

Ποστάρετε όλο το σόι του Μητσοτάκη (Please [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]) :p

Και ναι έχω δίσκο στα χέρια μου!
Και εμείς έτσι.

Έχω ένα αερόθερμο,στο άλλο δωμάτιο ένα καλοριφέρ πρίζας και σαλόνι/τραπεζαρία air-condition.

Πετρέλαιο δεν έχεις όμως!:p

Αααχχχχ...πάω να το χαμηλώσω λίγο γιατί έσκασα!:p:P:P

εγω που εχω και δισκο και καλοριφερ??? τι κανω?

Να πας για ύπνο γιατί έχεις σχολείο αύριο :p μαμώ τα loukanika μου

σημερα και αυριο δεν εχω ουτε μια ωρα μαθημα στην σχολη... problem? ? αχαχαχαχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.