Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αγαπητέ πελάτη σε είδα που έβαλες στο καλάθι σου το subscription για το Popular Mechanics. Όταν είσαι έτοιμος μπορείς να πας και να το αγοράσεις.

...Αλλά ξέχασα να σου πω ότι δεν το στέλνουμε στην Ελλάδα.

trollface.jpg?w=281&h=257

Θέλεις hard copy εσύ ε; :p

Έχω τσιμπήσει subscription ενός χρόνου της ηλεκτρονικής μορφής του Popular Science με 12$. Αλλά άμα σου ερχόταν για ένα χρόνο το hard copy στην πόρτα σου με 5$ είναι άλλη γλύκα. :p

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]...

Toυς νόμους κτλ που ανατρέχεις και παραθέτεις συχνά πυκνά σε thread τους έχεις αποθηκευμένους σε κάποια database (το τσακωνοπισι, αν είναι έτσι πόσα GB είναι) ή υπάρχει μαζεμένα Online και ανατρέχεις με κάποιο search;

[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]...

Toυς νόμους κτλ που ανατρέχεις και παραθέτεις συχνά πυκνά σε thread τους έχεις αποθηκευμένους σε κάποια database (το τσακωνοπισι, αν είναι έτσι πόσα GB είναι) ή υπάρχει μαζεμένα Online και ανατρέχεις με κάποιο search;

LOL WUT???

τους ξερω απεξω φυσικα...

τεσπα πλακα κανω,εχω ονλινε νταταβαζε.Αν χρειαζεσαι κατι πες μου η κωδικο του νομου,η ποιο θεμα αφορα.

NOMOS ????

ναι.ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.Ειναι το μονο πραγμα που εκτιμω περισσοτερο απο τις τσοντες.Ειδικα στην Ελλαδα που υπαρχει τραγικη πολυνομια και μπερδεματα (του στυλ ενα θεμα ρυθμιζεται σε 10-15-νουμερο ρεαλιστικοτατο- διαφορετικους χρονικα νομους) και εκατονταδες αποφασεις σε καθε νομο ,χιλιαδες εγκυκλιοι κλπ,ειναι απλα απαραιτητο...αυτο που με ανησυχει βεβαια ειναι οτι ο ιδιοκτητης των σερβερς (ΙΝΤΡΑΚΟΜ) μπορει οποιαδηποτε στιγμη να "φτιαξει" εναν νομο που δεν υπαρχει,και αν αναλογιστει κανεις οτι και τα δικαστηρια αυτην την νταταβαζε χρησιμοποιουν μπορει ο ιδιοκτητης να τρολλαρει λιεκ δε σοσαιετι...

Το έχεις ξαναβάλει παλιά Νέφι. :p

Καλησπέρα,καλη βδομάδα...

Ξερεις ανανεωνεται αναλογα με τα ακουσματα Χυτρα παιδι μου.

Εκανα δοκιμη και με του Αστρολαβου και ηταν σοκαριστικα θετικα τα ακουσματα του.

ΧΑ.

Α μιας και σε βρηκα.

Παρε BF3 να σε μαχαιρωνω.Μου λειπεις ηδη.

Μακια.

Ααα,νόμιζα ήταν η ίδια εικόνα πάντα. ;)

Κάτι θα κάνουμε,αύριο το πρωί θα πήγαινα Τράπεζα Κύπρου για προπλη.

Σήμερα θα έχω και έναν δανεικό σκληρό,άντε ίσως και να το πάρω...

?i=noob_kid_knife.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.