Jump to content

DJD

Recommended Posts

Καλά στημένο είναι. Είδε η μαμά το χαμό και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει τη κάμερα;:p Εγώ σκοινί θα έπιανα για να τα κρεμάσω ανάποδα μέχρι να ενηλικιωθούν.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

εγω αν ημουν ο πατερας και η μητερα ηταν εκτος σπιτιου (και οχι καπου κρυμμενη για τις αναγκες του video) ...θα ειχα πεταξει τη μητερα στον καιαδα και θα ημουν χαρουμενος που ειναι ζωντανα για αρχη και δεν εχουν χτυπησει ασχημα εν συνεχεια..

Καλά στημένο είναι. Είδε η μαμά το χαμό και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει τη κάμερα;:p Εγώ σκοινί θα έπιανα για να τα κρεμάσω ανάποδα μέχρι να ενηλικιωθούν.

ξέρεις πολλές γυναίκες που θα έστηναν κάτι τέτοιο; Αν ήταν ο μπαμπάς με την κάμερα θα ήταν σίγουρα στημένο, καθ θα είχαμε έναν πολύ πετυχημένο troll dad-husband :p

Το μόνο που μου φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο, πως διάολο κουβάλησαν το πακέτο αλεύρι τα τσιπιρίκια. 5 κιλά λέει ήταν.

για σκανταλια εχουν δυναμη.

ενα τριχρονο ανηψακι αρεσκεται να σηκωνει ενα αλτηρακι που εχω 7.5 κιλα και να το αφηνει στο κρεβατι.

εδιτ

:D:D:D:D

Υπερτατο cheat.:p

Βαλτε την ηλεκτρονικη ζυγαρια σας πανω στο χαλι και ζυγιστειτε :p

Πριν απο λιγο ειδα στην τηλεοραση διαφημιση που εδινε δωρο αλμπουμ και αυτοκολλητα panini

και μου'ρθε αυτοματα και εντονα στο μυαλο η μυρωδια τους απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα εντατικα μ'αυτα (mexico 86)

τι παιχνιδια σου μπορει να σου παιξει το μυαλο....

Ας κλείσουν οι ηλίθιοι. Ένα χρόνο τώρα παραγγέλνω σχεδόν τα πάντα από Amazon, το οποίο μαμάει από όλες τις απόψεις.

"Οι ηλίθιοι" έχουν νοίκι, μεταφορικά, όλα τα παρελκόμενα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος που το αμαζον δεν έχει. Εντάξει καλό το άμαζον, αλλά πρέπει να διατηρούμε ισορροπίες γιατί αν κλείσουν όλα τα εγχώρια καταστήματα κάποιοι από εμάς μπορεί να χάσουν και τη δουλειά τους.

Ενταξει ολα φαυλος κυκλος ειναι...

Για παραδειγμα, δεν εχω δει καμμια τραγικη διαφορα στα πραγματα που με ενδιαφερουν μεταξυ αμαζον/εγχωριας αγορας. Περιπτωσεις για +5-10 ευρω στα π.χ. 50 δεν θα κατσω να ασχοληθω με αμαζον.

Αντι-Παραδειγμα πηγα να παρω ενα screen protector για το tablet@5 ευρω στο αμαζον (+15 ευρω στους εδω κλεφτες) και μου κοτσαρε 15 ευρω μεταφορικα...

Αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι "ηλιθιοι" ειναι να αφησουν την αισχροκερδια και να πουλανε για ενα λογικο κερδος. Εμεις απο την μερια μας θα φροντισουμε (απο μονοι μας) να τους δωσουμε τo hard-earned-κασερι μας γιατι στην τελικη ειναι ΚΑΙ προς οφελος μας.

"Οι ηλίθιοι" έχουν νοίκι, μεταφορικά, όλα τα παρελκόμενα έξοδα ενός φυσικού καταστήματος που το αμαζον δεν έχει. Εντάξει καλό το άμαζον, αλλά πρέπει να διατηρούμε ισορροπίες γιατί αν κλείσουν όλα τα εγχώρια καταστήματα κάποιοι από εμάς μπορεί να χάσουν και τη δουλειά τους.

Το άμαζον δεν έχει αποθήκες; Δεν έχει να πληρώσει τη UPS και τη DHL, που εσύ δεν την πληρώνεις εφόσον πάρεις πράγματα >25 λίρες; Φόρους δεν πληρώνουν και αυτοί; Ναι, όλα αυτά τα κάνουν, και ταυτόχρονα ξοδεύουν χρήματα για να βγάλουν e-book readers και tablets, και να τα δώσουν στο κόστος. Προφανώς όλα αυτά δεν τα κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, αλλά έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορούν να τα υπερκαλύψουν, και να έχουν και αξιόλογα κέρδη. Το πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι μόνο τα έξοδα του φυσικού καταστήματος, αλλά και η λειτουργία των ελληνικών καταστημάτων. Κάτι κάνουν λάθος, δεν μπορεί.

Δεν θέλω να βγάλω λάδι τους εγχώριους, αλλά αυτοί είναι απλά ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αν ο εισαγωγέας (που στα μεγάλα καταστήματα μπορεί να είναι οι ίδιοι) βαράει τις τιμές στο σταυρό, τι θα κάνουν αυτοί; επί 1,23 (το ΦΠΑ) επί 1,15 (το κέρδος τους) της τιμής που του δίνει ο προμηθευτής.

Δε γίνεται να παραγγείλουν απ'ευθείας από το Άμαζον; Έστω να μαζευτούν 10-20-30 μικρά βιβλιοπωλεία κι ας παρακάμψουν τον εισαγωγέα. Λύσεις υπάρχουν, θέλω να πιστεύω. Απλώς τόσα χρόνια ο Έλληνας αγνοούσε την ύπαρξη του Άμαζον και ψώνιζε από εδώ, οπότε κι αυτοί δεν είχαν λόγο να ρίξουν τις τιμές

Choking-Baby.jpg

Δεν είναι μόνο τα βιβλία που γίνεται το πάρτυ. Ένα τρανό παράδειγμα είναι τα καλώδια HDMI. Οι εγχώριοι έξυπνοι τα πουλούσαν σε τιμές "κόστους", δηλαδή 25+ €, ενώ την ίδια ώρα καταστήματα του εξωτερικού (όχι μόνο το Amazon) είχαν τιμές της τάξεως των 10+ €.

Επίσης 30 και 40 € διαφορές σε βιβλία ΔΕΝ δικαιολογούνται. Ακόμα και λιανική από το Amazon να τα αγόραζαν πιο φθηνά θα τους έβγαινε.

Τέλος ένα δικό μου παράδειγμα. Ήθελα να πάρω δύο στικάκια Wi-Fi. Οι τιμές από Amazon ήταν σχεδόν οι μισές από τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα. Για μένα παραμένουν οι περισσότεροι από αυτούς ηλίθιοι και δε θα τους ξαναπροτιμήσω.

Καλημερούδιααα.

Τι κρύο είναι αυτό σήμερα ?

Είτε κάνει αρκετό κρύο εδώ τώρα, ή κάτι έχω πάθει πλέον και είμαι κριουλιάρης από εκεί που κυκλοφορούσα Δεκέβρηδες και Ιανουάριους με κοντομάνικα πουκάμισα δίχως μπουφάν κλπ κλπ.

Ευτυχώς αύριο την κάνω πάλι για πιο θερμό κλίμα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.