Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Όποιο καλό (και μη) παιδί έχει χρησιμοποιήσει Mathematica (vicotοr δεν θέλω καφριλες :p) ή κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα για οικονομικές αναλύσεις και προβλέψεις ας στείλει ένα πμ.

Όπως λέμε "μαρία παπαδόπουλος" ένα πράμα; Σε χάλασε το Αμέρικα μαι φρεντ... :hehe::p

Διαβάζω φυσική και μαθηματικά μαζί, όλα τα άλλα είναι στο auto άρα έχουμε κάνα συντακτικό η’ γραμματικό λαθάκι :hehe:

(vicotοr δεν θέλω καφριλες :p)

rejecta_logo.jpg

Because f*ck you. That's why. :p

On a sidenote. Γνωστό μαθηματικό περιοδικό. Πώς αλλιώς θα το ονόμαζαν... Μα φυσικά...

Annals of Mathematics

Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες οτι επιθυμείτε παιδιά!!

Χρόνια πολλά και στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη!

Τώρα όχι μόνο δε θα περνά στην ώρα του το 218, αλλά δε θα περνά και καθόλου. Φυσικά αυτό συμβαίνει μόνο προς Πειραιά που θέλω να πάω εγώ.

FUUUUU!

που να τρέχεις στο Πειραιά. Κάτσε εκεί που κάθεσαι:p

Αφού έφυγα από τη στάση του λεωφορείου για να πάω στο σταθμό του τρένου, μάντεψε τι είχε γίνει… είχε μόλις περάσει. The f*ck is happening.

Επίσης είχε κλείσει το τμήμα Ομόνοια-Κηφισιά λόγω αυτοκτονίας.

Εχω ενα τηλεφωνο στην Χρυση Εθκαιρια, στο website. Μολις μου ηρθε αυτο απο το mail sj7797477@gmail.com ...

"Γεια σας Θα ήθελα να αγοράσει αυτό το στοιχείο έτσι σας θέλω για να πάρει πίσω σε μένα με την τελευταία διαθέσιμη τιμή και κατάσταση. "

L O L

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] πώς είσαι;; Να σου φτιάξω λίγο το κέφι...

Δε θα χω σκληρό για τις επόμενες 2 βδομάδες,μιας και ζούμε στον 15ο αιώνα και άμα πλημμυρίσει η Ταϋλάνδη βγαίνουν όλα off. :han:fie::help::slap:

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] πώς είσαι;; Να σου φτιάξω λίγο το κέφι...

Δε θα χω σκληρό για τις επόμενες 2 βδομάδες,μιας και ζούμε στον 15ο αιώνα και άμα πλημμυρίσει η Ταϋλάνδη βγαίνουν όλα off. :han:fie::help::slap:

Δηλαδή το κατάστημα δεν έχει να σου τον στείλει ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.