csaris Οκτώβριος 20, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, επειδη το συγκεκριμενο μοντέλο ειναι δημοφιλές, δυσκολα να βρεθει. Αν στο ειχαν στο ματι, ειτε θα ειναι εκτος Ελλάδας μεσα στην εβδομαδα, ειτε θα εχει γινει κομματια.Συμφωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 20, 2011 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Αν παντως την ζημια (λογω κλοπης) την εκτιμησει πραγματογνωμονας ,πριν σου πει ποσο,δειξτου αυτονδ 400/1970 για την ιδιωτικη ασφαλιση.Αρθρον 46. Διά φυλακίσεως τουλάχιστον ενός μηνός και διά χρηματικής ποινής τημωρούνται πραγματογνώμονες οίτινες κατά την εκτίμησιν της εκτάσεως πραγματοποιηθείσης ζημίας και καθορισμόν της οφειλομένης αποζημιώσεως εις τον ζημιωθέντα ησφαλισμένον εν γνώσει ποιούνται ψευδείς εκτιμήσεις ή δηλώσεις προς όφελος του ασφαλιστού ή του ζημιωθέντος ησφαλισμένου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 20, 2011 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Τι σημαίνει στα νέα Ελληνικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 20, 2011 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Τι σημαίνει στα νέα Ελληνικά? αν εισαι πραγματογνωμονας ασφαλιστικης και πεις ψευδως οτι η ασφαλιστικη χρωστα λιγοτερη αποζημιωση στον πελατη και σε τρεξει ο αλλος στα δικαστηρια,τοτε...Το λιγοτερο που θα παθεις θα ειναι να φυγεις με ενα "βρωμικο ποινικο μητρωο"....Το περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 20, 2011 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Eυχαριστω Τσακ!:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Νοέμβριος 3, 2011 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 Χρηστο εχεις κανα νεο?βρεθηκε το εργαλειο τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 4, 2011 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Χρηστο εχεις κανα νεο?βρεθηκε το εργαλειο τελικα? @@ man, τροπετο θα χει γινει ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 4, 2011 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Η ασφάλεια τι είπε; πότε παίρνεις αποζημίωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Νοέμβριος 4, 2011 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 στο εξαμηνο νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 4, 2011 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 κριμα... ειλικρινα ελπιζω να το βρεις..Εγω στο δικο μου παντα κλειδωνω το τιμονι και παντα στη ρεζερβα εχω κρυμμενο καρτοκινητο νοκια των 10 ευρω που αντεχει ανοιχτο 2 βδομαδες. Ετσι αν γινει καμια στραβη και θα το κλεψουν πιο δυσκολα και ισως με βαση το σημα να μπορει και να βρεθει μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Νοέμβριος 4, 2011 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 κριμα... ειλικρινα ελπιζω να το βρεις..Εγω στο δικο μου παντα κλειδωνω το τιμονι και παντα στη ρεζερβα εχω κρυμμενο καρτοκινητο νοκια των 10 ευρω που αντεχει ανοιχτο 2 βδομαδες. Ετσι αν γινει καμια στραβη και θα το κλεψουν πιο δυσκολα και ισως με βαση το σημα να μπορει και να βρεθει μετα. Τι ειπες τωρα ρε φιλε δεν το ειχα σκεφτει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 4, 2011 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 @@ man, τροπετο θα χει γινει ηδη. επειδη λογω εποχης στανταρ θα σου κανει η ασφαλιστικη τσιριτσατουλες,θυμισε της και τον νομο 3867/2010 για την εποπτεια που ασκει η τραπεζα της ελλαδος στις ασφαλιστικες...οτι παραπονο εχουμε απο ασφαλιστικες το ποσταρουμε στο λινκακι και πεφτει προστιμακι... http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Contactus/form.aspx?id1=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 5, 2011 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2011 Η ασφάλεια τι είπε; πότε παίρνεις αποζημίωση;Tι να πει μετα απο 3 μηνες αποζημιωνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.