filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 Λοιπόν στέλνω κάτι Ram στο e-shop.gr για εγγύηση γιατί κάηκαν. Με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουν ότι η ram ήταν καμμένη και είχε βγάλει υγρά και γιαυτό δεν με καλύπτει η εγγύηση..... παίζει αυτό το πράγμα ή με κοροϊδεύουν ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 τι υγρά ρε μπαταρία είναι ή πυκνωτής; έρχομαι χανιά να τους πετάμε τούρτες στα μούτρα. εσύ τις φτιάχνεις εγώ τις πετάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Το ";" στον τίτλο έχει πολύ πλάκα....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 18, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Στην αθήνα είναι ο τεχνικός.... σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά να αρχίσω να χώνω. όχι για να τις πάρω πίσω αλλά για να τους εξηγήσω γιατί δεν θα ξαναψωνίσω απο εκεί και γιατί θα κλείσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Οκτώβριος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Τι υγρά είχε βγάλει? Και στην τελική τι σε νοιάζουν τα υγρά, εσύ έχεις αγοράσει ram με κάμποσο καιρό εγγύηση όχι εγγύηση ή υγρά.:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 ναι λέει σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει η εγγύηση....... Στην αρχή όταν μου το είπε κατάλαβα ότι χάλασαν επειδή βράχηκαν. Του λέω κάτσε ρε φίλε δηλαδή θες να μου πεις ότι μπήκαν νερά οχι σε όλο το pc ΜΟΝΟ στην ram μου; και μου λέει όχι όχι επειδή κάηκε τα έβγαλε τεχνικός είμαι εγώ ξέρω..... Καλά του λέω δεν έχει σημασία και τόσο τι έγινε με τα υγρά εμένα με νοιάζει να τις πάρω πίσω.Και γιατί υπάρχει η εγγύηση αν δεν με καλύπτει όταν χαλάσει απο μόνο του το προϊόν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 18, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Θα κατουρήθηκαν πές του όταν έμαθαν οτι θα γυρίσουν πίσω στο e-shop:P... Ρε ειναι για σφαλιάρες τα άτομα εκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 18, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 ναι συμφωνώ. εγώ τις Ram μου πώς τις παίρνω πίσω τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 18, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Τσιπάκια που βγάζουν υγρά. Αλλά είναι τεχνικός αυτός και ξέρει. Απίστευτα πράγματα. Ειλικρινά θα τους το ζητούσα επίσημα εγγράφως έστω και σε mail αυτό, για να το στείλω πακέτο σε ΙΝΚΑ και όπου αλλού. Σίγουρα mail στην εταιρία κατασκευής των μνημών και επιπλέον κράξιμο να δούμε τι θα πούνε. Α! και αρνητική στο σκροθτζ (αν και πλέον μάλλον θα έχουν αποκτήσει ανοσία σε αυτές τις αρνητικές). Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 18, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 για να δούμε. θα το δοκιμάσω. ευχαρηστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 18, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Χαχαχαχαχα... βγάλανε υγρά οι μνήμες... οχαοχαοχα, γεια σου τεχνικαρά μου! ο μάϊ γκοντ τι άλλο θα ακούσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 18, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Μήπως τις ζόρισες πολύ και ίδρωσαν;Τι μάρκα είναι οι μνήμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Οκτώβριος 18, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Ζήτα τη διάγνωση του τεχνικού εγγράφως με τη σφραγίδα της εταιρείας και την υπογραφή του εάν δε στην αλλάζουν.(και τη μνήμη φυσικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 18, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 αυτές: KINGSTON KVR1066D3N7K2/8G 8GB (2X4GB) PC3-8500 VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 18, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Διαθεσιμότητα "κατόπιν παραγγελίας" για αυτό... στάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Οκτώβριος 18, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Μήπως ήταν ιδρωsair και ήταν τα υγρά ιδρώτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 18, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 τι διαβαζω βραδιατικα!!! Παρε τον Levelone και περαστε εξω απο το μαγαζι ....μια ματια του μονο φτανει αεροπλανο να τους κανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 18, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Ζήτα τες πίσω με επίσημο χαρτί από το e-shop για το πρόβλημα τους.Επικοινώνησε με kingston και ζήτα RMA και επίσης σκάναρε το έγγραφο που θα σου στείλει το e-shop και κοινοποίησέ το σε INKA ΚΑΙ KINGSTON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 18, 2011 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 xaxaxaaxa δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω λέμε!!!!Άκου υγρά!!!!χχαχαχαχαχαχαχ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 18, 2011 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Filthy_Dwarf.Ο ανδρας που κανει ακομα και τις μνημες να.... υγραίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.