the_Scientist Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 Γεια παιδιά,χρειάζομαι τη βοήθεια σας,οταν κάνω xcopy στο command panel,μου λέει access denied.εκανα uninstall οτι ειχε σχέση με antivirus αλλα πάλι το βγάζει...τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Τι προσπαθείς να κάνεις πες μας!Command Panel = Command Prompt ενοείς?Φαντάζομαι θα σε λέει denied γιατί εκεί που πας να κάνεις copy είναι κλειδωμένος ο δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Οκτώβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Τι προσπαθείς να κάνεις πες μας!Command Panel = Command Prompt ενοείς?Φαντάζομαι θα σε λέει denied γιατί εκεί που πας να κάνεις copy είναι κλειδωμένος ο δίσκος.Ναι στο Promt!xD ..δε νομίζω να ειναι κλειδωμένο..αφου μόλις το κάνω format.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Κάτι κάνεις λάθος όμως και προσπαθώ να καταλάβω τί,αλλα άμα δε με βοηθήσεις λέγοντας με τι προσπαθείς να κάνεις, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Τρέξε το Command Prompt σαν Administrator και βεβαιώσου οτι τα αρχεία που αντιγράφεις δε χρησιμοποιούνται απο καποιο αλλο πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Οκτώβριος 19, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Κάτι κάνεις λάθος όμως και προσπαθώ να καταλάβω τί,αλλα άμα δε με βοηθήσεις λέγοντας με τι προσπαθείς να κάνεις, δε μπορώ να σε βοηθήσω.Εχω ακολουθήσει βήμα βημα οτι κάνει αυτός [ame=http://www.youtube.com/watch?v=98xlSjTyCaQ&list=LLOraWNuWYzqRsm3gQzS6d8Q&index=28]Create Bootable USB Flash Drive for Windows 7 or Vista Netbook Install - YouTube[/ame] απλώς εγω προπαθώ σε usb 4gb (3,73GB) για να βάλω τα xp επειδη τα 7 ειναι 3,90GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 19, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις άλλο πρόγραμμα απο το να μπλέκεις με κονσόλα, αφου σε φαίνεται δύσκολο?Οδηγίες:Windows 7 - Εγκατάσταση από USB StickΛήψη:Windows 7 USB/DVD Download Tool - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Δοκιμασε το UNetbootin ειναι freeware Download UNetbootin, Universal Netboot Installer from SourceForge.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 19, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Τι έκδοση είναι αυτή που πας να βάλεις και είναι 3,9.Η δικιά μου είναι 3.275.896kbMicrosoft Windows 7 SP1 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Οκτώβριος 19, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις άλλο πρόγραμμα απο το να μπλέκεις με κονσόλα, αφου σε φαίνεται δύσκολο?Οδηγίες:Windows 7 - Εγκατάσταση από USB StickΛήψη:Windows 7 USB/DVD Download Tool - Free software downloads and software reviews - CNET Download.comχαχαχαχα...φαινεται πάρα πολυ εύκολο και μου φένεται γελοίο το οτι καθόμουν και πάταγα ολες αυτες τις βλακείες. Θα προσπαθήσω απόψε και θα ποστάρω απάντηση σύντομα. Σ'ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 19, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, μην τα παρατάς.Αν δε σε δουλέψει ούτε αυτό σε έχω καμια 10αρια ακόμα τρόπους/προγράμματα.Κάποιο θα σε βολέψει, δε μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Οκτώβριος 25, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Το έφτιαξα!...Ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια!!....Το προβλημμα μου τελικά ηταν στο φορματ του usb ηθελε NTFS και εγω το έκανα συνέχεια FAT32..Ενας μου ειπε πως μπορει να μη παιζει ρολο..αλλα τουλάχιστον δούλεψε!! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Μπράβο φίλε!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγώ με τη σειρά μου έχω ένα άλλο πρόβλημα και παρόμοιο για αυτό και το ποστάρω εδώ!Έχω κάνει bootable ένα usb flash και έχω περάσει μέσα τα windows έτσι να κάνω format από αυτό και εγκατάσταση.Έχω περάσει μέσα και ένα φάκελο με προγράμματα έτσι ώστε μετά το φορμάτ να τα εγκαθιστώ.Ωραία ως εδω.Όμως δε μου κάνει εγκατάσταση!!!Δλδ κάνει ότι εγκαθιστά τα windows και μετά το πρώτο restart ξεκινάει την διαδικασία από την αρχή!!!!Και αυτό γίνεται συνέχεια!!!Τι να κάνω δε μπόρεσα να καταλάβω ώσπου είπα να αφερέσω τον φάκελο με τα προγράμματα.Και δια μαγείας όλα δούλεψαν κανονικά και έγινε φορμάτ και εγκατάσταση κομπλέ.Όμως το θέμα μου είναι το "γιατί δε μπόρεσε να γίνει με τον φάκελο μέσα με τα προγράμματα"!!!Αφού υποτίθεται ότι δεν επιρεάζει και πολύ το κάνουν αυτό και χωρίς πρόβλημα.Δλδ σε ένα φλασάκι δεν είναι απαραίτητο να έχεις μέσα μόνο τα windows αλλά και άλλα και πάλι μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση.Σε μένα γιατί δε δουλεύει με τίποτα ρε παίδες???[MENTION=9769]SpawnerGR[/MENTION] που βλέπω ότι έχεις γνώσεις επί του θέματος,έχεις καμιά ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Βασικά μιλάμε για XP ή 7?Μπορεί ο τρόπος που δημιούργησες ή ονόμασες τον φάκελο να επηρέαζε αρνητικά την εγκατάσταση, οπότε πήγαινε και έβρισκε η εγκατάσταση τον φάκελο, δεν ήξερε τι φάκελος ήταν αυτός και τι να κάνει με αυτόν τον φάκελο και σε ξεκινούσε πάλι απο την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 WINDOWS 7 X64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Και ο οδηγός που χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Δε θυμάμαι!!!Που το βλέπω αυτό? Πάνε μήνες από την τελευταία φορά που έκανα φορμάτ! Απλά τώρα είμαι σε φάση για φορμάτ και με απασχολεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα?Διαβάζεις κάτι και σύμφωνα με αυτά που γράφει ο οδηγός με π.χ. command prompt δημιουργείς το bootable usb σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Ούτε που θυμάμαι πως το είχα φτιάξει!!!Έχει σημασία ο τρόπος?Παίζει να ήταν ή αυτός ή από dos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.