kimonas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2011 Λοιπον,μου εφερε που λετε ενας φιλος εναν εξωτερικο του τον παρακατω [ame=http://www.amazon.com/Hxd1-320-Hard-Drive-Red/dp/B001IKKGA0]Amazon.com: Lg Hxd1 320 Gb Hard Drive Red: Electronics[/ame]να του κανω φορματ γιατι ειχε λεει ενα θεματακι με κατι ταινες που ενω δεν τις εβλεπε το pc τις εβλεπε η tv.Ειπα κι εγω στον φιλο μου μην ανυσηχεις αδερφε θα στον κανω σενιο!!!Σκεφτηκα να δοκιμασω πρωτη φορα το low level format! Κατεβασα το HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Toolκαι ξεκινησα το φορματ!!Και τα καταφερα!!!Τον εκανα σενιο!!!Τοσο που τωρα που το pc δεν τον βλεπει παρα μονο απο την διαχειριση σκληρων!!Τωρα τι θα του πω ο ερμος του φιλου μου?να πας στην διαχειριση και θα τον δεις?Οχι τπτ ειναι και νταβρατισμενος!!!Κι αν μου τον βαλει στον...κορφο μου? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Οκτώβριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 οπως εισαι στη διαχειριση κανεις δημιουργια διαμερισματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimonas Οκτώβριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 :o τελικα ειμαι πολυ γιουχου ωρες ωρες!!!Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.