Jump to content

Νεα καρτα γραφικων

samaras18

Recommended Posts

παιδια χαίρετε! καταρχας συγχαρητιρια για το φορουμ σας και γενικα κ ολο το site :)

θελω να αναβα8μισω το πισι μου καθαρα για λογους gaming.

σας παραθετω ολο το συστημα μ: e8500 3,16ghz , 4 gb ddr2 (800mhz), hd4830 , μητρικη asrock p45r2000, 600αρι τροφοδοτικο και windows vista 32bit

τα χρηματα που 8α διαθετω ειναι μεχρι 170euro,οποτε 8ελω να παρω οτι καλυτερο σε αυτη τη τιμη.

και οι απαιτησεις μου στα παιχνιδια δεν ειναι κ τυπου crysis 2 :p

Κυριως για το assassins creed revelation και μπορει μελλοντικα το cod:mw3

αποτι εχω κοιταξει μια καλη επιλογη θα ηταν η hd6850...εσεις ομως τι λετε?

Η πιο λογική επιλογή είναι όπως λες και εσύ μια 6850...

Αυτή εδώ πχ ASUS AMD 6850 1GB GDDR5 πιστεύω είναι μια χαρά...

Εναλλακτικά σε nvidia θα μπορούσες να πας σε κάτι τέτοιο Gigabyte GeForce GTX560 1GB

μπορεις να πας και στην λυση των μεταχειρισμενων οπως πχ μια 5870 σε αυτα τα χρηματα η καμια 6950 με κανα 20αρικο παραπανω.Αν παρακολουθεις τις αγγελιες εδω σιγουρα κατι θα βρεις που θα ειναι ανωτερο απο τις παραπανω επιλογες.

Αν θελεις ντε και καλα καινουργια καρτα,οι λυσεις των φιλων απο πανω ειναι μονοδρομος.

Aν δεν εχεις προβλημα με μεταχειρισμενη (που δεν νομιζω να εχεις), χτυπα μια 6950 που να ξεκλειδωνει σε 6970, αλλιως οπως είπα και τα παιδια πιο πανω, η 6850 ειναι η επομενη σου λυση :)

Γι α μεταχειρησμενη 5870- και εαν εισαι τυχερος και βρεις και μια 6950 στα χρηματα που διαθετεις

5870 βρησκεις σε αυτα τα χρηματα

αλλιως απο καινουριες χτυπα μια 6870 , πολυ καλη καρτα, 7% χειροτερη αποτην 5870

αλλα θα παιζεις ολα τα παιχνιδια ανετα με οποια απο τις 3 βρεις,

παιδια χαίρετε! καταρχας συγχαρητιρια για το φορουμ σας και γενικα κ ολο το site :)

θελω να αναβα8μισω το πισι μου καθαρα για λογους gaming.

σας παραθετω ολο το συστημα μ: e8500 3,16ghz , 4 gb ddr2 (800mhz), hd4830 , μητρικη asrock p45r2000, 600αρι τροφοδοτικο και windows vista 32bit

τα χρηματα που 8α διαθετω ειναι μεχρι 170euro,οποτε 8ελω να παρω οτι καλυτερο σε αυτη τη τιμη.

και οι απαιτησεις μου στα παιχνιδια δεν ειναι κ τυπου crysis 2 :p

Κυριως για το assassins creed revelation και μπορει μελλοντικα το cod:mw3

αποτι εχω κοιταξει μια καλη επιλογη θα ηταν η hd6850...εσεις ομως τι λετε?

Mια βασικη ερωτηση που δεν εκανε κανεις σε τη αναλυση παιζεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.