kuza Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα.Φτιαχνω κατι και θελω να το αποθηκευσω σε png, και το file > Save for webs & Divices ειναι γκρι, δηλαδη μη διαθεσιμο.Γιατι?πριν παω εκει εχω τσεκαρει το "✔". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Αν κάνεις save as δεν σε βγάζει την δυνατότητα να επιλέξεις το αρχείο να ναι png?Ποια έκδοση του photoshop έχεις?Κανένα screenshot θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 με save as, εχει psd και κατι αλλα που δεν με εξυπηρετουν.θελω png.Εχω την εκδοση CS5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ωραία! Μέχρι να το "βρώ" απο κάπου, δες αν μπορεις το αρχείο που θα κάνεις save απο το Photoshop να το κάνεις μετατροπή απο κάποιο άλλο πρόγραμμα σε png. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Θα με τρελάνεις έτσι? Το βρήκα ρε συ το Photoshop απο έναν "φίλο" και έχει Save As... P N G Το λέει και η Adobe... Adobe Photoshop CS5 * Save a file in PNG format Οπότε ξαναδέστο. P.S. Το αρχείο που σε ανέβασα είναι αποθηκευμένο σε PNG απο CS 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 μα δες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Στο save AS δεν στο βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Στο save AS δεν στο βγαζει? οχι δες το παραπανω ποστ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Δε γίνονται αυτά! Ή είσαι σε λάθος μέρος και προσπαθείς να κάνεις λάθος πράγμα ή έχεις κάποια έκδοση που εγώ και η adobe μπορούμε να κάνουμε save as PNG ενώ εσύ δε μπορείς. Δες φωτό στα συννημένα! Αν δεν τα καταφέρεις με το photoshop, και η απλή ζωγραφική που έχουν τα windows σου δίνει δυνατότητα να κάνεις save as PNG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 17, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 To φωτοσαπουνι εχει 3 επιλογες.Save,save as και save for web.Η πρωτη δεν μας απασχολει.Στις αλλες δυο ΔΕΝ στο βγαζει?Τι mode εχεις τις εικονες?RGB ή indexed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Δε γίνονται αυτά!Ή είσαι σε λάθος μέρος και προσπαθείς να κάνεις λάθος πράγμαή έχεις κάποια έκδοση που εγώ και η adobe μπορούμε να κάνουμε save as PNG ενώ εσύ δε μπορείς.Δες φωτό στα συννημένα!Αν δεν τα καταφέρεις με το photoshop, και η απλή ζωγραφική που έχουν τα windows σου δίνει δυνατότητα να κάνεις save as PNG.εμενα ειδες πως ειναι.omg...η ζωγραφικη δεν με βολευεις γιατι ειναι διαφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 17, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 εμενα ειδες πως ειναι.omg...η ζωγραφικη δεν με βολευεις γιατι ειναι διαφανεια.Στειλε μου το αρχειο να στο κανω εγω save....(CS4)τι αλλο να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 17, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Καπου διαβασα πως πρεπει να ειναι η εικονα σου σε πρωτυπο χρωματος rgb για να αποθηκευτει ως png...Καπου αλλου λεγαν για καπια αντιβιοτικα που βαζουν το χερακι τους [απιθανο]...Καπου αλλου λεγαν πως τα plug-ins πρεπει να ειναι στο default προορισμο τους...Παντως δοκιμασε την εικονα σου να την save as ''name.png'' γραφωντας την καταληξη εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Στειλε μου το αρχειο να στο κανω εγω save....(CS4)τι αλλο να πω...εχεις πμ.Καπου διαβασα πως πρεπει να ειναι η εικονα σου σε πρωτυπο χρωματος rgb για να αποθηκευτει ως png...Καπου αλλου λεγαν για καπια αντιβιοτικα που βαζουν το χερακι τους [απιθανο]...Καπου αλλου λεγαν πως τα plug-ins πρεπει να ειναι στο default προορισμο τους...Παντως δοκιμασε την εικονα σου να την save as ''name.png'' γραφωντας την καταληξη εσυ...ενδιαφερον, θα το κοιταξω.πατνος το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι δοκιμαστικο και θα το χρειαστω και μετα και αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Δοκίμασες που σε είπα να βρείς, το αρχείο που αποθηκεύεις, να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα σε Png? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 17, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Το RGB 32 BIT "εφταιγε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ωραία, πάμε για νάνι!:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Δοκίμασες που σε είπα να βρείς, το αρχείο που αποθηκεύεις, να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα σε Png?πεταγαν error:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 17, 2011 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Αποστολη εξετελεσθει με απολυτη επιτυχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.