Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 #41 Ιούνιος 23, 2004 εγω τρεις και ολα πανε καλα!!!! κανε αυτο που σου λεει ο greekfragma
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2004 #42 Ιούνιος 23, 2004 φραγμα την εχω ενα εξαμηνο απο χακ...να την παω πισω αποκλειεται αφου εχω κανει επιμηκυνση καλλωδιων,sleeving,εχω αλλαξει διακοπτη κτλ......το πολυ πολυ να τα τραβηξω λιγο προς τα εξω ετσι ωστε να μην ακουμπανε πολυ τα συρματακια της λαμπας στα πλαστικα....
greekfragma Ιούνιος 23, 2004 #43 Ιούνιος 23, 2004 καλα θα ητανε καμια καλη φωτογραφια........αλλα απο οτι ειπες δεν εχεις....κριμα.τελος παντων.....κοιτα τι μπορεις να κανεις με τα καλωδια και δοκιμαζε μεχρι αν μην ζεσταινεται τοσο πολυ.....εκτος απο το θεμα της ασφαλειας στο πισι σου μην σπασει και εχουμε θυματα ειναι και το αλλο..........καλοκαιρακι εχουμε....θερμοκρασιες τρελες βγαζουνε οι λαμπες....εγω εχω 2 και ειδα +2 βαθμους στο εσωτερικο.οταν εννοεις επιμηκυνση τι εννοεις ακριβως?στα εξωτερικα καλωδια ή σε αυτα που ακουμπανε πανω στην γωνια της λαμπας?
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2004 #44 Ιούνιος 23, 2004 στα εξωτερικα...για να μην γινεται μπαχαλο στο κουτι τα επιμηκυνα ετσι ωστε να πηγαινουν ακρη ακρη,γυρω-γυρω κ να μην μπερδευονται με τα αλλλα.................
Makis Hourdakis Ιούνιος 24, 2004 #45 Ιούνιος 24, 2004 Το neon string το κόβεις όσο θές και μετά το προσαρμόζεις ή πρέπει να μπεί ολόκληρο;
bleo8onhs Ιούνιος 24, 2004 #47 Ιούνιος 24, 2004 Το λένε el cable αν εννοείς αυτό, και κόβεις όσο θές. Το κάθε ινβέρτερ νομίζω ότι κάνει μέχρι 3 μέτρα. Οι cold cathode αν τους δώσεις λιγότερα βόλτ ανάβουν κατα ένα ποσοστό, και όσο ανεβαίνεις ανάβουν ολόκληρες. Αν δώσεις παραπάνω φωτίζουν παραπάνω (οι δικές μου τουλάχιστον), αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει σε βάθος χρόνου. Απλά τους έδωσα, είδα τι γίνεται και τις έκλεισα.
Makis Hourdakis Ιούνιος 24, 2004 #48 Ιούνιος 24, 2004 Και πού το βρίσκουμε; Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά;
GoriLLakoS Ιούνιος 30, 2004 #50 Ιούνιος 30, 2004 Πηρα απο το multirama το σετ καθοδικων που εχει 11 ευρα...πηρα τις uv αλλα σε σχεση με μια ακασα που ειχα μου φαινονται λιγο πιο αδυναμες....τσπ...για τα $$$ που εδωσα καλες ειναι!!!Ειδα οτι εφερε κ διαφορα σετακια οπως πχ στα πακετα για sleeving εχει μεσα κ κατι πιαστρακια κ θερμοσυστελομενα...εφερε μονο τα πιαστρακια κ τα θερμ..... κτλ...κ αρκετα αλλα περιεργα καλλουδια....
Kostas007 Ιούλιος 27, 2004 #51 Ιούλιος 27, 2004 Τι να πω κι εγω που χω βαλει κοινη λαμπα πυρακτωσεως μεσα?
GoriLLakoS Ιούλιος 27, 2004 #52 Ιούλιος 27, 2004 lol....τι εχεις κανει εκει????θα παρει φωτια το pc σου.......βγαλε την γρηγορα...
Κοπρίτης Ιούλιος 27, 2004 #53 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 20:44] Τι να πω κι εγω που χω βαλει κοινη λαμπα πυρακτωσεως μεσα? βαλε και λιγο αχυρο στον πατο... και μπορει και να εκκολαφθει κανενας επεξεργαστης εκει μεσα απο τη ζεστη... που ξερεις???
GoriLLakoS Ιούλιος 27, 2004 #54 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης βαλε και λιγο αχυρο στον πατο... και μπορει και να εκκολαφθει κανενας επεξεργαστης εκει μεσα απο τη ζεστη... που ξερεις??? :rofl:
Kostas007 Ιούλιος 27, 2004 #55 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης lol....τι εχεις κανει εκει????θα παρει φωτια το pc σου.......βγαλε την γρηγορα... κι ομως εκανα ενα crash test πριν την καθιερωσω..Το pc δουλευε για 5 ωρες συνεχομενα με τις 2 λαμπες αναμμενες και η θερμοκρασια δεν ανεβηκε ουτε 1 βαθμο.Βεβαια η λαμπες ειναι διπλα στους ανεμιστηρες εξαγωγης αερα
GoriLLakoS Ιούλιος 27, 2004 #56 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas007 .....η θερμοκρασια δεν ανεβηκε ουτε 1 βαθμο.... εισαι σιγουρος???Πως μετρουσες την θερμοκρασια????Αποκλειεται να μην ανεβηκε η θερμοκρασια.....
Κοπρίτης Ιούλιος 27, 2004 #57 Ιούλιος 27, 2004 Καλη φαση.... ειδικα τωρα το καλοκαιρακι ... θα λειτουργει και σαν εντομοαπωθητικο... το φως και η ζεστη θα τραβαει τα κουνουπια στα fans εξαγωγης .... οπως μια φωτο της Μονικα τον LL...... τελικα αυτο πρεπει ειναι το περιφημο Vapo-Chill..... απο το Vapona βγαινει τελικα .....ειδες κατι πραγματα.... (Kοstas007 No offense:daisy: .... απλα με εχει πιασει η μ@λακια μου)
GoriLLakoS Ιούλιος 27, 2004 #58 Ιούλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τελικα αυτο πρεπει ειναι το περιφημο Vapo-Chill..... απο το Vapona βγαινει τελικα .....ειδες κατι πραγματα.... exeις ρεντα σημερα μου φαινεται κοπριτακο!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.