Jump to content

Λαμπα στο PC????

παναγιωτης

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

φραγμα την εχω ενα εξαμηνο απο χακ...να την παω πισω αποκλειεται αφου εχω κανει επιμηκυνση καλλωδιων,sleeving,εχω αλλαξει διακοπτη κτλ......το πολυ πολυ να τα τραβηξω λιγο προς τα εξω ετσι ωστε να μην ακουμπανε πολυ τα συρματακια της λαμπας στα πλαστικα....

καλα θα ητανε καμια καλη φωτογραφια........αλλα απο οτι ειπες δεν εχεις....κριμα.τελος παντων.....κοιτα τι μπορεις να κανεις με τα καλωδια και δοκιμαζε μεχρι αν μην ζεσταινεται τοσο πολυ.....εκτος απο το θεμα της ασφαλειας στο πισι σου μην σπασει και εχουμε θυματα ειναι και το αλλο..........καλοκαιρακι εχουμε....θερμοκρασιες τρελες βγαζουνε οι λαμπες....εγω εχω 2 και ειδα +2 βαθμους στο εσωτερικο.

οταν εννοεις επιμηκυνση τι εννοεις ακριβως?στα εξωτερικα καλωδια ή σε αυτα που ακουμπανε πανω στην γωνια της λαμπας?

στα εξωτερικα...για να μην γινεται μπαχαλο στο κουτι τα επιμηκυνα ετσι ωστε να πηγαινουν ακρη ακρη,γυρω-γυρω κ να μην μπερδευονται με τα αλλλα.................

Το λένε el cable αν εννοείς αυτό, και κόβεις όσο θές. Το κάθε ινβέρτερ νομίζω ότι κάνει μέχρι 3 μέτρα. Οι cold cathode αν τους δώσεις λιγότερα βόλτ ανάβουν κατα ένα ποσοστό, και όσο ανεβαίνεις ανάβουν ολόκληρες. Αν δώσεις παραπάνω φωτίζουν παραπάνω (οι δικές μου τουλάχιστον), αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει σε βάθος χρόνου. Απλά τους έδωσα, είδα τι γίνεται και τις έκλεισα.

Πηρα απο το multirama το σετ καθοδικων που εχει 11 ευρα...πηρα τις uv αλλα σε σχεση με μια ακασα που ειχα μου φαινονται λιγο πιο αδυναμες....τσπ...για τα $$$ που εδωσα καλες ειναι!!!Ειδα οτι εφερε κ διαφορα σετακια οπως πχ στα πακετα για sleeving εχει μεσα κ κατι πιαστρακια κ θερμοσυστελομενα...εφερε μονο τα πιαστρακια κ τα θερμ..... κτλ...κ αρκετα αλλα περιεργα καλλουδια....

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 20:44]

Τι να πω κι εγω που χω βαλει κοινη λαμπα πυρακτωσεως μεσα?

βαλε και λιγο αχυρο στον πατο...

και μπορει και να εκκολαφθει κανενας επεξεργαστης εκει μεσα απο τη ζεστη...

που ξερεις???

:boxed:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

βαλε και λιγο αχυρο στον πατο...

και μπορει και να εκκολαφθει κανενας επεξεργαστης εκει μεσα απο τη ζεστη...

που ξερεις???

:boxed:

:rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

lol....τι εχεις κανει εκει????θα παρει φωτια το pc σου.......βγαλε την γρηγορα...

κι ομως εκανα ενα crash test πριν την καθιερωσω..Το pc δουλευε για 5 ωρες συνεχομενα με τις 2 λαμπες αναμμενες και η θερμοκρασια δεν ανεβηκε ουτε 1 βαθμο.Βεβαια η λαμπες ειναι διπλα στους ανεμιστηρες εξαγωγης αερα

Αρχική απάντηση από Kostas007

.....η θερμοκρασια δεν ανεβηκε ουτε 1 βαθμο....

εισαι σιγουρος???Πως μετρουσες την θερμοκρασια????Αποκλειεται να μην ανεβηκε η θερμοκρασια.....

Καλη φαση....

ειδικα τωρα το καλοκαιρακι ...

θα λειτουργει και σαν εντομοαπωθητικο...

το φως και η ζεστη θα τραβαει τα κουνουπια στα fans εξαγωγης ....

οπως μια φωτο της Μονικα τον LL......

τελικα αυτο πρεπει ειναι το περιφημο Vapo-Chill.....

απο το Vapona βγαινει τελικα:nerd: .....ειδες κατι πραγματα....

(Kοstas007 No offense:daisy: .... απλα με εχει πιασει η μ@λακια μου)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

τελικα αυτο πρεπει ειναι το περιφημο Vapo-Chill.....

απο το Vapona βγαινει τελικα:nerd: .....ειδες κατι πραγματα....

exeις ρεντα σημερα μου φαινεται κοπριτακο!!!!!

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.