GoriLLakoS Ιούνιος 22, 2004 #21 Ιούνιος 22, 2004 σε ελαχιστα project κυριως στην αρχη χρησιμοποιηθηκαν νεον λαμπες......μετα παπαλα....μονο καθοδικες...κ η ονομασια "που λεμε νεον για υπολογιστες" εχει μεινει μονο κ μονο απο τα πολυχρωμα φωτα νεον των αυτοκινητων που ειχαν προηγηθει των καθοδικων κ ειχε γινει γνωστη η ονομασια...... ....απο ρευμα καθοδικης εχω καει....εκει που ακουμπησα το δαχτυλο μου ακουμπουσα κ τα 2 συρματακια κ το δαχτυλο μου σε ενα μερος ψηθηκε στην κυριολεξια κ βρωμησε ο τοπος ψημμενο κρεας....μολις τραβηξα το χερι μου η λαμπα βρηκε καπου κ εσπασε επειδη ειχα βγαλει το πλαστικο ..... ...εχθες πηγα στο multirama κ μου ειπαν οτι την πεμπτη περιμενουν νεα παραλαβη....οποτε περιμετε μεχρι τοτε...κ μετα βουρ......τις 2 καθοδικες 11 ευρα.....best buy i think:T:
bleo8onhs Ιούνιος 22, 2004 #22 Ιούνιος 22, 2004 ...Μπορεί να μεταφράζεται και έτσι (ο κρύος καθοδικός είναι λίγο *******, έχει δίκιο, τόσο καιρό έτσι το λέω και δεν το είχα προσέξει), αλλά για το νέον έχεις λάθος. Οι λάμπες που χρησιμοποιούνται στα pc δεν είναι όσο χοντρές είναι οι φωτεινές επιγραφές και δεν βγάζουν και τέτοια ζέστη! Επίσης και στα αυτοκίνητα τώρα πια, cc βάζουν. Μια λάμπα σχεδόν ποτέ δεν είναι αρκετή, εγώ έχω 3. Κοίτα ωραίο αποτέλεσμα που έχουν οι uv...
παναγιωτης Ιούνιος 22, 2004 Author #24 Ιούνιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 14:24] Παναγιωτη τι nickname εχεις στο GTC?????Ειμαι ο Fanis!!!!! 26/6 στις 9μμ στην Μαρινα Αλιμου αν θες ελα στο meeting...Τι εκανες τελικα με τη λαμπα?????Τη πηρες και αν ναι σε τι χρωμα????? ελα ρε φανη ο imprezaman ειμαι θα ερθω με τον bill την πεμπτη.θα τα πουμε εκει!!!οσο για την λαμπα παιζει να παρω μια πρασινη ενος μελους που μου την πουλαει δεν εχω παρει ακομα...
Makis Hourdakis Ιούνιος 23, 2004 #25 Ιούνιος 23, 2004 Αυτό με την ψηλή τάση ισχύει και στα neon string;
Stratos Ιούνιος 23, 2004 #26 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 07:09] Αυτό με την ψηλή τάση ισχύει και στα neon string; Ναι
fanisk Ιούνιος 23, 2004 #27 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από παναγιωτης ελα ρε φανη ο imprezaman ειμαι θα ερθω με τον bill την πεμπτη.θα τα πουμε εκει!!! οσο για την λαμπα παιζει να παρω μια πρασινη ενος μελους που μου την πουλαει δεν εχω παρει ακομα... Χοχοχο...εχουν να μαζευτουν πολλα τρελα cars τη Πεμπτη το βραδακι :worship: Τι χρωμα ειναι το κουτι σου????? Μηπως να επαιρνες μπλε καλυτερα????? Αν θες εχει το multirama στη Στουρναρη 2 λαμπες με 11-12... Ξανασκεψου το παντως
παναγιωτης Ιούνιος 23, 2004 Author #28 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 10:16] Χοχοχο...εχουν να μαζευτουν πολλα τρελα cars τη Πεμπτη το βραδακι :worship: Τι χρωμα ειναι το κουτι σου????? Μηπως να επαιρνες μπλε καλυτερα????? Αν θες εχει το multirama στη Στουρναρη 2 λαμπες με 11-12... Ξανασκεψου το παντως οντως θα χορτασει το ματι μας... το κουτι μου ειναι ασπρο. και εμενα μπλε μου αρεσει καλυτερα αλλα πως πανε εκει???? μπορεις να μου παρεις εσυ αν μενεις κοντα και να σου δωσω τα λεφτα στο meeting??
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2004 #29 Ιούνιος 23, 2004 ειναι δυνατον να καει η μιση καθοδικη κ να αναβει μονο η αλλη μιση????μολις το επαθα.....
Κοπρίτης Ιούνιος 23, 2004 #30 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:58] ειναι δυνατον να καει η μιση καθοδικη κ να αναβει μονο η αλλη μιση????μολις το επαθα..... ναι εαν συνδεσεις τα δυο καλωδιακια στον διακοπτη αναποδα ή ενα καποιο απο τα δυο δεν κανει καλη επαφη....
Nedi46 Ιούνιος 23, 2004 #33 Ιούνιος 23, 2004 αυτες που πηρα απο το hac εγω και τρεις μηνες ειναι τσεντε!!!!! αλλα εμενα μου αρεσει περισοτερο το <ΜΠΛΕ>!!!!
GoriLLakoS Ιούνιος 23, 2004 #36 Ιούνιος 23, 2004 Ολες οι καθοδικες στις ακρες τους δεν εχουν 2 τετραγωνα πλαστικα οπου μπαινει ο πλαστικος σωληνας????Εμενα στη μια λαμπα αυτα τα τετραγωνα πλαστικα εχουν αρχισει κ λιωνουν ασχημα,σαν να λιωνουν απο το ρευμα....ειναι επικυνδινο αυτο???
.38-.45 Ιούνιος 23, 2004 #38 Ιούνιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 17:58] ειναι δυνατον να καει η μιση καθοδικη κ να αναβει μονο η αλλη μιση????μολις το επαθα..... οταν κατα λαθος της εδωσα 7 βολτ, η μιση αναψε
greekfragma Ιούνιος 23, 2004 #39 Ιούνιος 23, 2004 βασιλη τι λαμπα εχεις και ποσο καιρο?????αυτα τα πλαστικα κανονικα δεν λιωνουνε γιατι η θερμοκρασια στις ακρες τις λαμπας δεν υπερβαινουν τους 45 βαθμους*μετρημενα με σενσορα).......για τσεκαρε το καλυτερα και εαν οντως δεν μπορεις να ακουμπησεις καν πηγαινε πισω την λαμαπ......δεν θες να σου σκασει μεσα στο πισι καμια ωρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.