hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα βγήκαν κάποια κομμάτια από ένα φορητό και υπάρχει η σκέψη εαν ξαναστηθεί αυτό να γίνει σε μικρό desktop κουτάκι και όχι στην κάσα του φορητού. Έχω λοιπόν το εξής θέμα. Το οπτικό του ήταν αυτό εδω LG GSA T10N Super-Multi Specs (DVD±RW, ±R DL / DVD-RAM drive, IDE) - DVD Drives - CNET Reviews και συνδεόταν πάνω στη μητρική με την υποδοχή που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Αυτό που θέλω να μάθω είναι εαν υπάρχει κάποιος αντάπτορας που από αυτό το βύσμα της μητρικής να βγάζει ide ώστε να συνδέσω με καλωδιοταινία ένα άλλο οπτικό (ή δύο). Με την τροφοδοσία δεν ξερω αν θα υπάρχει θέμα (αφού δεν εχω ιδέα για τον ανταπτορα σε πρωτη φαση) αλλά αυτό ίσως μπορεί να τακτοποιηθεί και διαφορετικά. Thanks in advance
Jumex Οκτώβριος 17, 2011 #3 Οκτώβριος 17, 2011 IDE CD/DVD Device to Laptop Connector Adapter (2-Pack) - Free Shipping - DealExtreme
hayabusa Οκτώβριος 17, 2011 Author #4 Οκτώβριος 17, 2011 σας ευχαριστώ και τους δύο. θα το κοιταξω και θα επανέλθω αν χρειαστει κάτι.
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #5 Οκτώβριος 17, 2011 Μπορώ να στο βρώ αν θες No cost (μην με βάλεις να στο στείλω και free ε?) :man_in_love:
hayabusa Οκτώβριος 17, 2011 Author #6 Οκτώβριος 17, 2011 IDE CD/DVD Device to Laptop Connector Adapter (2-Pack) - Free Shipping - DealExtreme ψάχνω το ακριβώς αντίθετο. ουσιαστικά δεν θέλω να συνδέσω το οπτικο του φορητού με καλωδιοταινία σε άλλη μητρική, αλλά ένα "κανονικό" οπτικό στη μητρική του φορητού Μπορώ να στο βρώ αν θες No cost (μην με βάλεις να στο στείλω και free ε?) :man_in_love: αν μπορείς να μου δώσεις ένα link από ebay ή κάτι τέτοιο δεν ειναι ανάγκη να μπαίνεις σε κόπο. Το καλώδιο που έδειξες παραπάνω παρεμπιπτόντως είναι για το σκοπό που εξήγησα στον Jumex έτσι; Φαντάζομαι δεν μπερδεύτηκες και εσύ
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #7 Οκτώβριος 17, 2011 Ωπα μισό λεπτό! Μπέρδεμα.Θέλω την υποδοχή του φορητού γιατί το καλώδιο είναι για να συνδέσεις οπτικό πάνω σε μητρική.
SpawNerGR Οκτώβριος 17, 2011 #9 Οκτώβριος 17, 2011 Αν είναι αμφίδρομη η επικοινωνία του καλωδίου δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα,οπότε αφού είναι τζάμπα γιατί να μην το δοκιμάσεις?Το καλώδιο που σε έδειξα χρησιμοποιείτε στα μηχανάκια της DELL για τα CD-Rom της μιας και είναι SFF κουτιά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.