mchls Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 Καλησπερα...Εχει βγει το πλαστικο περιτυλιγμα σε μερικες μπαταριες Energizer Rechargeable ΑΑ 2000mah...Οι μπαταριες ειναι προσφατα αγορασμενες, σε αριστη κατασταση και τις χρειαζομαι...Προτασεις οπως ''Αγορασε νεες και πετα αυτες να τελειωνεις'' δεν θα βοηθησουν...Οποτε ρωταω και οποιος γνωριζει ας βοηθησει...1.Η απωλεια του πλαστικου περιτυλιγματος θα επηρεασει αρνητικα την φορτιση ή την λειτουργια τους ; ; ;2.Τι θα πρεπει να προσεχω ; ; ;3.Ειναι για πεταμα ; ; ;Ευχαριστω εξ αρχης για τον χρονο σας...
magicman Οκτώβριος 17, 2011 #2 Οκτώβριος 17, 2011 φανταζομαι, το εννοεις το πλαστικο που ειναι πανω στην μπαταρια, και φαινεται το μεταλο απο κατω, το σωμα της μπαταριας... ετσι?δεν νομιζω να εχεις θεμα. αφου ειναι και καινουριες.
mchls Οκτώβριος 17, 2011 Author #3 Οκτώβριος 17, 2011 φανταζομαι, το εννοεις το πλαστικο που ειναι πανω στην μπαταρια, και φαινεται το μεταλο απο κατω, το σωμα της μπαταριας... ετσι?Ακριβως φιλε μου...Ειναι σιγουρο φιλε μου ετσι ;;;Και για φορτιση και για την ασφαλη χρηση της ;;;
Evan Οκτώβριος 17, 2011 #4 Οκτώβριος 17, 2011 Μη φοβασαι τιποτα! Οσο το σωμα της μπαταριας ειναι ανεπαφο δεν υπαρχει προβλημα!
oxide Οκτώβριος 17, 2011 #6 Οκτώβριος 17, 2011 Αν φοβάσαι μήπως γίνει κάποιο περίεργο βραχυκύκλωμα, βάλε λίγη μονωτική ταινία...Τώρα αν σε ενδιαφέρει το στυλ...ναι θα φαίνεται ψιλοχάλια
mchls Οκτώβριος 17, 2011 Author #7 Οκτώβριος 17, 2011 Αν φοβάσαι μήπως γίνει κάποιο περίεργο βραχυκύκλωμα, βάλε λίγη μονωτική ταινία...Τώρα αν σε ενδιαφέρει το στυλ...ναι θα φαίνεται ψιλοχάλια Οντως... Καλη ιδεα... Απο θεμα εμφανισης παντως την παλευει...Ειναι εξ' ολοκληρου ασημενια, ομοιομορφη, λεια... Αν και σαν ομοιοτητα με τις αλλες τις ντυμενες ειναι σαν να εχει λεπρα η καψερη... :weep:
magicman Οκτώβριος 17, 2011 #8 Οκτώβριος 17, 2011 δεν θα εβαζα μονοτικη, οι μπαταριες κατα την φορτιση ζεστενονται αρκετα, οποτε μην βαζεις ταινια πλαστικη επανω.τουλαχιστον οι δικιες μου ( varta 2500 ) ζεστενονται αρκετα.
trendy Οκτώβριος 18, 2011 #9 Οκτώβριος 18, 2011 Ζεσταίνονται, αλλά όχι τόσο που να υπάρχει πρόβλημα με την ταινία. Τέλος πάντων και γυμνές να τις αφήσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Κοπρίτης Οκτώβριος 18, 2011 #10 Οκτώβριος 18, 2011 αφου μιλαμε για ενδυμασια μπαταριων ας αφησω κι εγω τα ψιλα μου... βαλε αυτοκολλητο carbon ή καποιο αλλο χρωμα βινυλιου να ειναι μουρατες και να μην σου αφηνουν τη γνωστη σιδεριλα στο χερι μην βαλεις θερμοσυστελουμενο ειναι ομορφο αλλα αυξανει τη διαμετρο και δεν κουμπωνουν σε υποδοχες που ειναι just στη διασταση ΑΑ μονωτικη επισης δεν μ'αρεσει γιατι με τον καιρο ξεχειλιζει η κολλα και μαζευει χνουδια και σκονες και θυμιζει μπιχλικο dual γεμιστηρα απο ΑΚ στα χερια τυροβρωμικουλου τσετσενου αυτονομιστη
deninho Οκτώβριος 18, 2011 #11 Οκτώβριος 18, 2011 βαλε αυτοκολλητο carbon ή καποιο αλλο χρωμα βινυλιου να ειναι μουρατες Modding και στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μας πλέον
mchls Οκτώβριος 19, 2011 Author #13 Οκτώβριος 19, 2011 Hmm...Και εικαστικη ''νοτα'' για τις μπαταριες μου ρε Κοπριτη; Με σκλαβωσες...
SpawNerGR Οκτώβριος 19, 2011 #14 Οκτώβριος 19, 2011 Μήπως φουσκώσαν οι μπαταρίες και σε πετάξαν το πλαστικό περίβλημα?
mchls Οκτώβριος 19, 2011 Author #15 Οκτώβριος 19, 2011 Μήπως φουσκώσαν οι μπαταρίες και σε πετάξαν το πλαστικό περίβλημα?Αν ρωτας πως βγηκε το πλαστικο στην περιπτωση μου θα σου πω το εξης...Εβαλα τις ΑΑ μπαταριες σε τρυπα η οποια ηταν για ΑΑ, ΑΛΛΑ ξες χωραει μονο μερικες ΑΑ... [συχνο φαινομενο ειδικα για ασυρματα πληκτρολογια τα οποια στις αλκαλικες ειναι κομπλε και στις rechargeable ''παιζει'' σφηνωμα]. . . Τις δικες μου ΑΑ δεν τις χωραγε για να μπουνε ολοκληρες , οποτε τις εβγαλα... Για να βγουν ομως χρησιμοποιησα κατι αιχμιρο και εκει τρυπησε αρκετα το περιτυλιγμα...Ε μετα ειπα αμαρτια να μεινει τρυπημενο και τις εγδυσα εντελως...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.