vdeseris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 Review που συγκρίνει θερμοκρασίες σε m/b abit και asus για P4 με τις πραγματικές:http://www.bleedinedge.com/reviews/abit_asus_temps/abit_asus_temps_03.html
vdeseris Ιούνιος 17, 2004 Author #3 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:20] Σε πρόλαβαν αλλοι εδώ :D Οοοps! Φταίει ο enduracell που το πόσταρε στο BIOS Section!!! :devil:
backgman Ιούνιος 19, 2004 #4 Ιούνιος 19, 2004 καλησπέρα, έχω μια ASUS p4c800e-dlx και θέλω να πάρω ενα aerogate2 για να βλέπω τις πραγματικές θερμοκρασίες. Είδα στο test οτι το sensora τον έβαλε ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύχτρα. Εγω έχω μια sp94 και νομίζω οτι αν βάλω το sensora εκει θα σπάσει.Τι λέτε ? Αν δε γίνεται να το βάλω ανάμεσα που είναι η καλύτερη θέση ?Επιπλέον θέλω να βάλω sensora και στο NB (έχω ενα NB1 της thermalright) οπότε να το βάλω και αυτό ανάμεσα ή κάπου αλλού?Ευχαριστώ
Kostas7GTR Ιούνιος 19, 2004 #5 Ιούνιος 19, 2004 Μήν βάλεις τον σένσορα ανάμεσα σε CPU και SP94 γιατί θα σπάσει ο σένσορας και δεν θα πατάει η SP και θα έχεις μεγάλες θερμοκρασίες. Τοποθέτησέ τον κοντά στα Heatpipes της SP απο την πάνω μεριά κοντά στον πυρήνα...
prokopas Ιούνιος 19, 2004 #6 Ιούνιος 19, 2004 Θα σου έλεγα και εγώ να μην τον τοποθετήσεις ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύκτρα , ούτε κάτω από τον επεγεργαστή (το προσπαθησα και παραλίγο να τα κάψω όλα. Καλύτερα να ακολουθήσεις τη συμβουλή του Kostas7GTR έχοντας μια μικρή απόκλιση
fanisk Ιούνιος 19, 2004 #7 Ιούνιος 19, 2004 Εγω παιδες ειχα την SP-94 και enermax 92mm στο συστημα της υπογραφης μου (τα πουλησα για να βαλω νερο μεσα στη βδομαδα...) και ειχα βαλει τον αισθητηρα του aerogate II απο κατω...Αν θες - με δικη σου ευθυνη - κοιτα στο air cooling σχετικο ποστ μου για το πως θα το κανεις...Για οποια βοηθεια εδω ειμαι(ειμαστε)!!!!!
enduracell Ιούνιος 19, 2004 #8 Ιούνιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Οοοps! Φταίει ο enduracell που το πόσταρε στο BIOS Section!!! :devil: lol. αφού θέμα BIOS είναι ...
vdeseris Ιούνιος 19, 2004 Author #9 Ιούνιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 00:54] lol. αφού θέμα BIOS είναι ... Για δικαιολογία το είπα που δεν έψαξα καλύτερα πριν ποστάρω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.