LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα η καρτα ηχου x-fi etrememusic δουλευει μια χαρα..οτι και να συνδεσω δουλευει...αλλα οταν συνδεω το front panel απο την platinum το front panelδεν δουλευει δεν βγαζει καθολου ηχο..ενω η καρτα ηχου η μεσα δουλευει μια χαρα...εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Έχεις την Extreme Music και συνδέεις το panel της Platinum?Θεωρητικά είναι το ίδιο, αλλά ψάξε για το pinout των καλωδίων. Σύνηθες να το αλλάζουν ακριβώς για να μην αγοράζεις ένα panel για όλες τις κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 σορρυ αλλα δεν καταλαβα τι ενοεις..τι να κοιταξω ακριβως?πρεπει να παω να παρω κανα καλωδιο μηπως να αλλαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Αυτό πχ είναι το pinout της Audigy. Βρες τα δύο δικά σου και βεβαιώσου ότι είναι ίδια. Φυσικά αν θέλεις να κάνεις αυτό που εγώ κατάλαβα, δηλαδή να βάλεις το panel της μίας, στην άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ρεύμα έχεις βάλει στο panel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 17, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ρεύμα έχεις βάλει στο panel ?Ή στο panel, Ή στην κάρτα, δε χρειάζονται και τα δύο. (το ανακάλυψα πρόσφατα κι εγώ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 17, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 ναι ρευματα και τετοια τα βαζω ολα...αλλα δεν βγαινει ηχος ...οκ θα το κοιταξω και θα σας πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.