djtaz13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 Καλησπερα παιδες! Ξερει καποιος πως ενεργοποιω το 3G σε Samsung Galaxy Ace? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Δεν ειναι μοντελο που προοριζοταν για Ελλαδα?Αν οχι τοτε πρεπει χειροκινητα να ρυθμισεις τα ΑΡΝ.Τι εταιρεια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Οκτώβριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Δεν ειναι μοντελο που προοριζοταν για Ελλαδα?Αν οχι τοτε πρεπει χειροκινητα να ρυθμισεις τα ΑΡΝ.Τι εταιρεια εχεις?Για το πρωτο δεν γνωριζω. Wind εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Όνομα:Wind InternetAPN:gint.b-online.grMCC:202MNC:10Τύπος APN :defaultαυτες ειναι οι ρυθμισεις που βρηκα online- χωρις να τις εχω τσεκαρει ο ιδιος-Αλλιως κατεβασε το app απο Android market με ονομα Apn backup & restoreΠληρη διαδικασια εδω: Antonis News Blog: Οδηγός επαναφοράς των apn όλων των Ελληνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για να έχετε internet και mms στην android συσκευή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Οκτώβριος 14, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Ευχαριστω το εκανα! Υπαρχει τροπος να τσεκαρω αν δουλεψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 χμ....πανω πανω στο σημα με τις μπαρες λογικα θα γραφει 3G/G/H/whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Οκτώβριος 14, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Για καποιο λογο το ιντερνετ δεν παει βημα και ειμαι διπλα στο μοντεμ! Οσο για το σημα δεν βλεπω κατι περιεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.