SirDiman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 Στο φορητο μου toshiba εχω τον T6600 της intel και συμφωνα με αυτην δεν υποστηριζει hardware virtualization. Καποια στιγμη λοιπον ειχα δοκιμασει να εγκαταστησω το VMware αλλα μου εβγαλε μηνυμα πως δεν μπορει να συνεχισει η εγκατάσταση επειδη ο επεξεργαστής δεν υποστηριζει hardware virtualization. Δεν το εψαξα παρακατω και ξενερωσα. Πλεον θελω παλι να ασχοληθω, υπαρχει καποιος τροπος να βαλω καποιο virtual machine στο πισι?:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Με τον VMware Player πρέπει να δουλεύει κανονικότατα για x86 operating systems στον T6600 σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι σε 64 bit win 7 και θελω να δουλεψω με καποια διανομη linuxAς ειναι και καποιο αλλο προγραμμα απο το vmware αρκει να κανω τη δουλεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Οκτώβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Τρέχω VM's σε northwood, που σίγουρα δεν υποστηρίζει virtualization. έλεγξε τις παραμέτρους στην εγκατάσταση σου (του Vmware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Οκτώβριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Παίζει το Virtual Boxhttps://www.virtualbox.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 18, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Τελικα εκατσα και επανεγκατεστησα το vmware και περασα backtrack (32 Βιτ βασισμενα στα ubuntu), fedora (αν και αυτο δεν κατάλαβα αν τελικά χρειάστηκε install ) και ολα δουλεψαν ρολοι. :clap: Ισως καποια βλακεια να ειχα κανει τοτε. virtualization σε cpu χωρις...-----MYTH BUSTED ευχαριστω για τη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.