jpan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα ειδικά σπιράλ που χρησιμοποιούνται για την τακτοποίηση - τύλιγμα των καλωδίων μέσα στο case?ευχαριστώ,jpan
apotsi Ιούνιος 17, 2004 #3 Ιούνιος 17, 2004 Σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά..."Σπιραλ μακαρόνι" να το ζητήσεις...Αν είσαι κοντά Αγ. Δημήτριο-Μπραχάμι, έχει ο Καραχρήστος...
fantacid Ιούνιος 17, 2004 #4 Ιούνιος 17, 2004 Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε τετοιο σπιραλ σε μαυρο χρωμα??οπου καν ρωτησα εχουν το κλασσικο σε διαφανες.
DMylonas Ιούνιος 17, 2004 #5 Ιούνιος 17, 2004 Χαχα και εγώ ήθελα μαύρο σπιράλ αλλά δεν είχανε όπου και αν ρώτησα.... Τελικά την λύση μου την έδωσε ένα σπρει για πλαστικό που πήρα.... Έβαψα το διαφανές σπιράλ και έγινε μαύρο :clap:
nobig Ιούνιος 17, 2004 #6 Ιούνιος 17, 2004 Θερμοσυστελώμενο μακαρόνι παιδίά. Καλύτερη ποιότητα κατά την γνώμη μου αυτά που είναι απο μαλακό υλικό
fantacid Ιούνιος 17, 2004 #7 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Χαχα και εγώ ήθελα μαύρο σπιράλ αλλά δεν είχανε όπου και αν ρώτησα.... Τελικά την λύση μου την έδωσε ένα σπρει για πλαστικό που πήρα.... Έβαψα το διαφανές σπιράλ και έγινε μαύρο :clap: Δε μου φαινετε κ πολυ καλθ λθση το βαψιμο με σπρει κυριως γιαυτο το υλικο,πιστευω πως θα ερχισει γρηγορα να ξεβαφει..... δεν ξερω αν εχω δικιο...για πες εντυπωσεις?Το αποτελεσμα ηταν οπως το περιμενες?
apotsi Ιούνιος 17, 2004 #8 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από nobig Θερμοσυστελώμενο μακαρόνι παιδίά. Καλύτερη ποιότητα κατά την γνώμη μου αυτά που είναι απο μαλακό υλικό Με το θερμοσυστελόμενο όμως θα πρέπει να μπορείς να το περάσεις κι από τις δύο μερίες... Όταν θες να πιάσεις όμως πολλά καλώδια, τί κάνεις;
chroma Ιούνιος 17, 2004 #9 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε τετοιο σπιραλ σε μαυρο χρωμα??οπου καν ρωτησα εχουν το κλασσικο σε διαφανες. Είχα δει σε κατάστημα εγκατάστασης car stereo.
DMylonas Ιούνιος 17, 2004 #10 Ιούνιος 17, 2004 fantacid το σπρέι για πλαστικό αποροφάτε από το ηλικό και δεν κάνει κρούστα από πάνω.....Ναι το αποτέλεσμα είναι όντος καταπληκτικό.... Δεν ξεβάφει, δεν ξεφλουδάει και είναι BLACK!!!!
nobig Ιούνιος 17, 2004 #11 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από apotsi Με το θερμοσυστελόμενο όμως θα πρέπει να μπορείς να το περάσεις κι από τις δύο μερίες... Όταν θες να πιάσεις όμως πολλά καλώδια, τί κάνεις; Εγω περνάω τα ide καλώδια 80 αγωγών έτσι. Αν σε δυσκολεύει πολύ φράζεις τις τρύπες με σελοτέιπ και βάλεις λίγη βαζελίνη και περνάει μούρλια:devil:Χρησιμοποιώ 13 χιλισοτά μακαρόνι
jpan Ιούνιος 17, 2004 Author #12 Ιούνιος 17, 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είμαι στη Μυτιλήνη. Εδώ έχει δυο μαγαζιά με ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια και θα τους ρωτήσω αν έχουν τέτοιο σπιράλ. Αλλά το βλέπω λίγο χλωμό να έχουν. Επίσης ρώτησα και ένα φίλο που είναι ηλεκτρονικός στην ΕΡΑ Αιγαίου και μου είπε πως έχουν μόνο στην Αθήνα. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει και κάποιο on-line κατάστημα για να το αγοράσω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.