johan0497 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2011 Τρέχω ένα blog στο οποίο ανεβάζω κείμενα τα οποία γράφω ο ίδιος.Δεν το ποστάρω το λινκ μήπως δεν επιτρέπεται.Θα μπορούσα όμως να το κάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Για διαφημηση επικοινωνησε με καποιον founder/admin καλυτεραΙ was here before astro Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan0497 Οκτώβριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμιση, απλά ως κάτι που θέλω να μοιραστώ.Ελπίζω να το δει κάποιος αρμόδιος και να απαντήσει.Ευχαριστώ και σένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 ποσταρε τα κείμενα σε νεο θεμα αν δεν υπαρχει κάποιο υπάρχον που να ειναι στο ιδιο θεμα με αυτο που θελεις να πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 ποσταρε τα κείμενα σε νεο θεμα αν δεν υπαρχει κάποιο υπάρχον που να ειναι στο ιδιο θεμα με αυτο που θελεις να πειςκαι βαλε πηγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 στείλε μου το λινκ σε προσωπικό μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan0497 Οκτώβριος 16, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 ποσταρε τα κείμενα σε νεο θεμα αν δεν υπαρχει κάποιο υπάρχον που να ειναι στο ιδιο θεμα με αυτο που θελεις να πειςΔεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να ποστάρω αυτά που γράφω.Θα προτιμούσα να μπει κανείς να τα διαβάσει εκεί που υπάρχουν.Δεν νομίζω πως ταιριάζει με το θέμα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan0497 Οκτώβριος 19, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Παραθέτω ένα ποίημα για όσους ενδιαφέρονται "Αποκύημα" Και μοιάζουν όλα τα ψεύτικα,που μέσα τους πλανάσαι, τόσο αληθινά και τα πιστεύεις. Και είναι όλα τόσο υποκριτικά,που αναλωμένος, απόλλυσαι στην αχλή τους και σωπαίνεις. πηγη:www.besvikelsen.wordpress.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 19, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Ποιήματα ανεβάζεις;;Πιστεύω θα έπρεπε να σε αφήσουν ,εξάλλου τι διαφημίζεις; τα ποιήματα;Τέχνη είναι,το να την μοιραστείς με άλλους ,θα ήταν πολύ ωραίο.Αν θες στείλε μου με pm τη σελίδα σου,έχω και γω (αν γράφεις ποιήματα ,απ'ότι κατάλαβα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan0497 Οκτώβριος 20, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Ποιήματα ανεβάζεις;;Πιστεύω θα έπρεπε να σε αφήσουν ,εξάλλου τι διαφημίζεις; τα ποιήματα;Τέχνη είναι,το να την μοιραστείς με άλλους ,θα ήταν πολύ ωραίο.Αν θες στείλε μου με pm τη σελίδα σου,έχω και γω (αν γράφεις ποιήματα ,απ'ότι κατάλαβα).Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα πράγματα.Γράφω ποιήματα κ θα σου στείλω σε πμ.Περιμένω να διαβάσω και τα δικά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.