djtaz13 Φεβρουάριος 7, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Παιδες γενικα το κινητο αυτο σας αργει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savix Φεβρουάριος 7, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 χιλια συγνωμη για τα greekglish του το εκανα αυτο απο το recovery αλλα τπτ λεει οτι can't load fron bootloader και κατι για cache στο σερβις στιν samsung θα μπορεσουν να το φτιαξουν ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 7, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Εγω εχω αλλο samsung, αλλα εχουν μερικοι γνωστοι μου το Ace.. Γενικα ομως ολα τα android εχουνε μερικες fix διαδικασιες.. Μετα αλλαζουν αυτες αναλογως τον κατασκευαστη/μοντελο..Στο service θα μπορουν να στο φτιαξουν, αλλα το service της samsung στην Ελλαδα ειναι για τα μπαζα.. Συν οτι, αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου.. γιατι να μπλεξεις μ' αυτους..Γιατι δεν ψαχνεις μια στους xda-developers, να βρεις την τελευταια official rom και να την flashαρεις? Αν και εξακολουθω να προτεινω Cyanogen, και την official να την βαλεις αμα χρειαστει να το πας για service (για να κανεις την παπια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.