Seaside Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2011 ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ MODU,REVOLUTION,MAXREVO,PLATIMAX και άλλα.Αγοράστηκαν απο εδώ. Παρόλο που δεν στέλνει Ελλαδα με ενα απλό μνμ συμφωνησε και ετσι πήρα 3 x EMC 011 Straight Sata Power Cables γιατι αυτα που ειχε το δικό μου μέσα (που ηταν in line) δεν βολευαν αν οι δίσκοι ήταν πολύ κοντά.Εχει καλώδια MOLEX και GPU για ENERMAX. Επειδή αρκετοί τα ψάχνουν ορίστε το LINK.Εκαναν περίπου 10 μέρες με απλό ταχυδρομείο και πλήρωσα κάπου 7 ευρώ για μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Εγώ για ένα Seasonic που τα χάσαμε σε μετακόμιση, είχα επικοινωνήσει με την εταιρία και μου τα έστειλε δωρεάν. Και όχι μόνο αυτά που χρειάστηκα, αλλά όλο το set σφραγισμένο σε σακούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 νομίζω ότι η πιο σωστή κατηγορία για αυτό το θέμα είναι εδώ: Τι - Που - Πόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.