tefra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2004 Καλημερα παιδες , ειμαι σχεδον ετοιμος να modαρω το κουτακι μου (πιο πολυ κοψιμο ) antec 1000 amg , εχω παρει ενα ψυγειο τριπλο και θελω να το προσαρμωσω στην κορυφη του κουτιου και να κανω τις τρυπες για τους ανεμηστηρες ομως εχω ενα προβλημα το πανω καπακι του κουτιου πως βγαινει δεν βλεπω να εχει βιδες κανονικες αλλα κατι μικρομαλακιουλες και δεν μπορω να καταλαβω πως θα βγει το πανω καπακι , καποιος που να εχει αυτο το κουτακι και να ξερει για να βοηθησει ? Please
DJD Ιούνιος 17, 2004 #2 Ιούνιος 17, 2004 Προφανώς έχει πριτσίνια. Με ένα μικρό τρυπανάκι και σιγά σιγά τα ανοίγεις και πετάγονται. Μετά για να το στερεώσεις θα βάλεις κανονικές βιδούλες.
kostas578 Ιούνιος 17, 2004 #3 Ιούνιος 17, 2004 Η αν δεν εχεις τρυπανι , με ενα χοντρο κατσαβιδι ή μια σφηνα και ενα σφυρι χτυπα το στα πλαγια ,μονο προσοχη μην το γρατζουνισεις.
JiMk Ιούνιος 17, 2004 #4 Ιούνιος 17, 2004 Αν δεν έχεις τίποτα απ΄όλα αυτά ακουμπάς ένα κατσαβίδι στο πριτσίνι.. και το χτυπάς με σφυρί...:devil:
mortisboy Ιούνιος 17, 2004 #5 Ιούνιος 17, 2004 ....βεβαια ολα αυτα αφου εχεις βγαλει τα παντα απο μεσα... ....τα ρινισματα μπορει να κανουν χοντρη ζημια!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.