Jump to content

Οδηγός για �στρώσιμο� απλής μνήμης σε 48ώρες.

DMylonas

Recommended Posts

Υπάρχουνε πολλοί οδηγοί στο net για να "στρώσετε" μια μνήμη... Η περισσότεροι μιλάνε για μαρκάτες μνήμες... Εγώ χρησιμοποίησα την NoName μνημούλα που έχω για το burn-in... Αποτελέσματα, εικόνες και το πως την πήγα από τα 333MHz στα 436ΜΗz, καθώς και το setup των ψυχτρών στον παρακάτω οδηγό......

Οδηγός για "στρώσιμο" απλής μνήμης σε 48ώρες.

Σε pdf και 780ΚΒ......

Σύντομα θα τελειώσω και το δεύτερο μέρος του οδηγού με την μνήμη να τρέχει stable στα 450MHz......

Πολυ καλη προσπαθεια , αν και εχεις ξεχασει 2 προγραμματακια που κανουν αρκετη καλη δουλεια για memory burn in.

Mε το DVD shrink κανουμε μια ταινια(πανω απο 4 giga) backup στον δισκο, αυτο απο οτι εχω παρατηρησει μετα απο καθε finish βλεπουμε γυρω στα 4 errors λιγοτερα στο memtest. Δηλαδη αν σε μια συχνοτητα το memtest βγαζει 20 λαθη, μετα απο 5 backup με το DVDshrink εχουν εξαφανιστει.

Ενα αλλο ειναι το winrar, με αυτο κανουμε συμπιεση- αποσυμπιεση μεγαλα αρχεια . :)

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.