icy20 Οκτώβριος 19, 2011 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Εγω ειμαι τοσο τελειωμενος με το Fate of atlantis που το ξαναεπαιξα μεσα στο 2011 και το τελειωσα για 20η φορα?Κατι τετοιο...Μη με ρωτησετε ποιο path ακολουθησα...Με την Sophia βεβαια Τα αλλα 2 εχω να τα παιξω πολλα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jother74 Οκτώβριος 19, 2011 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Eγω ξεκινησα αν θυμαμαι καλα το 1987-88 με τον amstrand cpc6128 με πρασινη οθονη...και τα πρωτα μου παιχνιδια το barbarian και το R-type...ειδικα το πρωτο ητανε ολα τα λεφτα,οταν τελικα καταφερνες κ τελειωνες τον αλλο barbarian εβγαινε το τερατακι και επαιρνε το πτωμα,με χαρακτηριστικη κινηση το κοψιμο του κεφαλιου.....Τον amstrand ακομα τον εχω καπου στην αποθηκη, αλλα δυστυχως δεν παιζει λογω οθονης.....ωραιες εποχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 19, 2011 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Τitus the fox λεμε και τα μυαλα στα καγκελα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 19, 2011 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 prince of persia 1988 στο amstrad του αδερφού μου και άφθονα ηλεκτρονικά με τις μισινεζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.