Lithos1416003552 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2011 Καλημέρα ! Εγκατέστησα στο laptop μου το BackTrack 5r1. Έκανα ρυθμίσεις κτλ Το έβαλα να κάνει αναβάθμιση και μετά από πολλή ώρα και υπομονή τελείωσε... Έκανα επανεκίνηση και όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω οτιδήποτε καινούργιο μου βγάζει πάντα στο τέλος της εγκατάστασης τους drivers της nvidia προσπαθώντας να κάνει εκκαθάριση, πάντα αποτυγχάνοντας. Προσπάθησα να κάνω εκκαθάριση μέσω εντολών αλλά δεν κατάφερα τπτ... Καμιά βοήθεια.....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 γιατι να βαλεις drivers της nvidia αφου δεν τους χρειαζεσαι? η διανομη αυτη ειναι για αλλο σκοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lithos1416003552 Οκτώβριος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Αμ δε τους έβαλα εγώ μόνοι τους μπήκαν....Τώρα το θέμα είναι πως να τους διαγράψω με την κονσόλα και εντολές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Αν δεν βαριέσαι ξανα πέρνα την διανομή, γιατι απο ότι καταλαβαίνω στο update σε έχει κολήσει η εγκατάσταση των drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλώς δεν θες τους drivers?δοκίμασε με sudo apt-get remove nvidia-glx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Έκανα επανεκίνηση και όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω οτιδήποτε καινούργιο μου βγάζει πάνταστο τέλος της εγκατάστασης τους drivers της nvidia προσπαθώντας να κάνει εκκαθάριση, πάντα αποτυγχάνονταςΤο πρόβλημα είναι ότι τον παραπέμπει να βάλει τους drivers ενω τους εχει ήδη απο ότι κατάλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lithos1416003552 Οκτώβριος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή απλώς δεν θες τους drivers?δοκίμασε με sudo apt-get remove nvidia-glxΑυτό θα κάνω και θα ξαναποστάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.