Jump to content

Κοιταχτε ο παππους μου εξελιξη...χι!χι!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

....Καλησπερα σε ολους!!!!Σημερα εμεινα εκπληκτος με αυτα που ειδα!!!λοιπον ο παππους μου εχει μια εταιρια α.ε με χημικους διαλυτες κ μεχρι τωρα ειχε κατι υπολογιστες πεντιουμ 1 στα 133....γενικα ηταν ολοι οι υπολογιστες της δεκαετιας του 20' λολ!!!!Επισης ξεχασα να σας πς οτι ηταν εντελως αντιθετος με τεχνολογια ,κινητα κ γενικα ολα αυτα τετοιου ειδους!!!να φανταστειτε οποτα πηγαινα καμια φορα στο λογιστηριο κ τα πειραζα τα πισια εκαν διπλο κλικ στις 1κ 20 κ το προγραμμα ανοιγε στις 1 κ μιση!χε!χε!σημερα λογω μετακομισης ολης της εταιριας εκτος αθηνων αποφασισε να παρεγγειλει κ καινουρια pc!!.....απο τα αλωνια στ.....σαλωνια.....

Server:Xeon 3.00 Ghz 533MHz

1GB DDR

SCSI Controller + 3x36,4GB scsi ultra 320

Karta diktiou 10/100/1000

CD-ROM

Karta Grafikwn ATI 8MB(:tomato: ).......

TERMATIKA: τωρα για τερματικα πρεπει να εχουν παραγγειλει 6 απο αυτα:

Pentium4 2.8GHz 800FSB

HDD 80GB

512 DDR

DVD-CR RW

Επισης παραγγειλανε 4 17"ΤFT(1 LG,2HP,1BenQ)(k na φανταστειτε οτι ειχαν 15'' crt που ειχαν γινει οι μισες μαυρες κ οι μισες κιτρινες απο τα τσιγαρα κ την μπιχλα,οχι,δεν καπνιζαν οι οθονες,απο τα τσιγαρα των υπαλληλων,λοοοοοολ)

Συσκευη BACK UP DLT VS80 B21 40/80GB

Ups apc smart rt 1000va on line

+αλλα πολα εχτρας κ προγραμματα κτλ κτλ!!!!1

Ειμαι περηφανος που εχω εναν τετοιο παππου κ θα μου χαρισει τον server που θα παρει!!!!:devil: :whistling :whistling LOOOOOOOOOOOOOOOL......οριστε,ολα αυτα συνολο θα πανε καπου στα 11000 κ εγω που παω κ τον βλεπω καθε μερα μου δινει ενα 20ευρω καθε 5 μηνες:(:p :P

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:48]

Φανταζομαι τι εχει η γιαγια σου.........

Η γιαγια μου???χα!χα!χα!...τιποτα......να φανταστεις εχει κ γκομενα ο παππουκας μου!!!!:devil:

καλη φαση. Πες του να σου κανει αυξηση στο Ε.Γ (επιδομα εγγονου) γιατι αλλιως θα γινεις ρουφ στη γιαγια για το γκομενακι...

Και γ@μw τα μηχανήματα!!!

Όσο για τη κάρτα γραφικών του server μην απορείς τέτοιες βάζουν. Το μόνο που χρειάζεται ο server είναι μια στοιχειώδη απεικόνιση. Δεν είναι για παιχνίδια:p

να ρωτησω κατι???οι xeon κ οι dual opteron που χρησιμοποιουνται κυριως για servers ktl σε τι ταχυτητες τρεχουν default??πχ ο xeon 3.00GHz ,default ειναι στα 3G???

Αρχική απάντηση από Βασιλης

να ρωτησω κατι???οι xeon κ οι dual opteron που χρησιμοποιουνται κυριως για servers ktl σε τι ταχυτητες τρεχουν default??πχ ο xeon 3.00GHz ,default ειναι στα 3G???

Οι Intel επεξεργαστες τρεχουν στην ονομαστικη τους ταχυτητα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα, γιατι οι καινουριοι θα εχουν Performance rating οπως οι AMD.

:OT:

Οι amd έχουν performance rating και ονομάζονται σχετικά με τους intel. Οι intel σε σχέση με τι θα ονομάζονται? Ή θα τους λένε intel pentium AAA, και πάει λέγοντας (με ονομασίες του στυλ, αστέρι, διαμάντι, στους 2 ο ένας δώρο κτλ)??

εεε ,πρόσεχε, μπορεί να μπαίνει και ο παπούς στο forum!

Φαντάσου να μπαίνει και η γιαγιά...

Αρχική απάντηση από Spyrious

εεε ,πρόσεχε, μπορεί να μπαίνει και ο παπούς στο forum!

Φαντάσου να μπαίνει και η γιαγιά...

Λές να μπάινει και η γκόμενα του παππού !!!!! !!!!! :o

Θα τον κάνεις OC ρε θηρίο....;

Μετά... "Κύριε "ταδε" γιατί δεν σηκώνεται η ORACLE ????"

Γιατι???οι xeon σηκωνουν overclock???

Κατι δεν θα περνουν και αυτοι??? Ωραια μηχανηματακια παντως! Ειδικα ο σερβερ ειναι ολα τα λεφτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.