georgi0s Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2011 Γεια σας και παλι Για ακομη μια φορα ειμαι σε διλημμα.. χρειαζομαι 2 οθονες 23-27'' και μια τηλεοραση 32'' .. Αξιζει 27'' τν πανελ αντι u2311? Ακομη θελω να φτιαξω ακομη ενα κουτι η/υ αλλα, δε ξερω αν αξιζει να φτιαξω απο την αρχη ενα συστημα η να αναβαθμισω το υπαρχων της υπογραφης μου και να συμπληρωσω με τα υπολοιπομενα parts το 2ο pc. Η χρηση τους θα αφορα office και autocad, δε ξερω αν προστεθει κατι ακομη.. Τιμη ας πουμε μεχρι 500-600? (Για το tower) Parts δεν εχω προβλημα να ειναι απο Eλλαδα,εξωτερικο,διαφορετικα μαγαζια κτλ. Οποιεσδηποτε προτασεις δεκτες! Ευχαριστω.
SpawNerGR Οκτώβριος 11, 2011 #2 Οκτώβριος 11, 2011 Προφανώς για το μηχανάκι θα κάνεις αναβάθμιση και όχι αγορά καινούργιου, αφού πρώτα πουλήσεις τα παλιά κομμάτια.Αλλα μια ερώτηση!Γιατί αναβάθμιση/αγορά του υπολογιστή? Σέρνεται στο Autocad το μηχανάκι της υπογραφής σου?
georgi0s Οκτώβριος 11, 2011 Author #3 Οκτώβριος 11, 2011 Οχι δε σερνεται, απλα θα χρειαστω και 2ο pc και ελεγα να αναβαθμισω το ενα με την ευκαιρια και να συμπληρωσω στο 2o:)
Midi Οκτώβριος 11, 2011 #4 Οκτώβριος 11, 2011 Φτιάξε τότε φίλε μου καινούργιο μηχανάκι. Το ίδιο θα σε στοιχίσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.